sunnuntai 19. marraskuuta 2017

VIIKON PROS & CONS

+ Tällä viikolla plussat ovat olleet aika kortilla, sillä olen vain edelleen maannut sängyssä ja parannellut nielutulehdustani. Plussa menee kuitenkin Netflixin scifi-sarjalle Stranger Things, joka oli kaikessa friikkeydessään täydellistä sairasajan viihdettä!

+ Plussa myös sille, että pääsin perjantaina vihdoinkin pois sängystä ja sain laittaa päälleni jotakin muuta kuin yökkärin ja villasukat - JEI!


- Isona, isona miinuksena löysin pieneltä Juti-raukalta keskiviikkoiltana ison patin niskasta, joten suuntasimme seuraavana aamuna suoraan eläinlääkäriin. Ehdin jo nähdä mielessäni kaikki mahdolliset kauhukuvat, mutta onneksi kyseessä oli vain inhottava märkäpaise. Jutsku jäi kuitenkin heti operoitavaksi ja toipuu täällä nyt (huolesta hermorautioituneen) äidin hellässä huomassa. Onneksi pieni toipilas on jo parempaan päin. <3

- Kuopio-Helsinki-automatkat ovat ainayhäedelleen pelkkää painajaista, sillä koska en voi lukea enkä kirjoittaa autossa (aiheuttaa välitöntä matkapahoinvointia), se reilu neljä tuntia menee siis lähinnä vain ikkunasta tuijotellen. Boooring!

- Taloprojekti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti