sunnuntai 26. marraskuuta 2017

VIIKON PROS & CONS

+ Piirtäkää nyt joku jättimäinen raksi seinään, sillä tämän viikon Pros & Cons listan plussakärkeen pääsee TALOPROJEKTI!! Nyt meillä on nimittäin jo seinät pystyssä ja talo näyttää vihdoinkin oikealta talolta! Kerron lisää taloprokkiksesta ensi viikon aikana, mutta en malttanut olla hehkuttamatta tätä kauan odotettua edistysaskelta jo nyt!


+ Jouluinen Helsinki! Vaikkei lumesta ole tietoakaan, niin jouluvalot sekä kuuset saavat minut aina hyvälle tuulelle!

+ Jutin joulupaita! Jutsku ei tosin ole siitä aivan yhtä innoissaan, mutta minä sitten sitäkin enemmän! (Vaikka Jutilla siis onkin melko paksu turkki, niin talvinen ilma saa pienen raukan aina ihan tärisemään kylmästä.)

+ Joulukuun työvuorolista yllätti todella iloisesti! Halusin ihan tietoisesti töitä tälle joululle, joten pyhät vietetään tänä vuonna Bangkokin lämmössä. Myös uudesta vuodesta tulee ihan huippu, sillä raketteja ihastellaan tänä vuonna New Yorkissa! - Kurkkuni tuntuu edelleen vähän oudolta, joten en ole ihan varma onko nielutulehdus vielä sittenkään selätetty. Tauti ei näköjään meinaa lähteä millään pois!

- Olen aina luullut, että minulla on todella hyvä näkö, mutta käydessäni Mama Linnan seurana valikoimassa hänelle uusia lukulaseja, innostuin samalla testauttamaan näköni. Isoksi yllätyksekseni vasemmassa silmässäni oli huomattavasti huonompi näkö kuin oikeassa, joten käynti päättyikin lopulta kaksiin uusiin silmälaseihin; sekä Mamalle että minulle. Toisaalta ei tämä nyt ihan hirveän iso miinus ole, sillä olen halunnut silmälaseja jo vaikka kuinka kauan. (Minusta ne siis vain näyttävät kivoilta.)

- Loska. Pimeys. Kylmyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti