torstai 22. helmikuuta 2018

LA DIGUESTA VOL. 2

Löysimme lempirantamme myös La Diguen saarelta ja se oli ehdottomasti Anse Source d'Argent. Praslinin rannat olivat tosiaan hiukan rauhallisempia mitä turisteihin tulee, mutta tämä kyseinen biitsi on kyllä ehdottomasti käymisen arvoinen! Seychellien uimarannoilla ei muuten ole oikeastaan mitään palveluja, joten muistathan ottaa mukaasi myös eväitä sekä runsaasti vettä. Osalle biitseistä on vielä suhteellisen vaikea päästä (esimerkiksi Anse Coco), joten myös lenkkarit on hyvä ottaa mukaan kivisten sekä erittäin vaikeakulkuisten viidakkopolkujen varalta.

Anse Source d'Argent hurmasi meidät erityisesti lukuisilla sileillä kivimuodostelmillaan, jotka ovat aivan täysin luonnon muokkaamia. Ranta oli siis kaikkine kivineen sekä valkoisine hiekkoineen todella kaunis. Ainoa pieni miinus oli tosiaan turistien määrä, joten siihen on hyvä varautua etukäteen (siis noin niinkuin henkisesti).

P.s. La Diguen toisella sivustalla sijaitsevan Anse Cocon rannalla asustelee muuten pieni vauvahai, joten jos olet lähiaikoina matkustamassa Seychelleille, käy ihmeessä ihmettelemässä tuota pientä otusta! Pienestä koostaan huolimatta tämä kaveri ei ollut lainkaan pelokas, vaan tuli rohkeasti uiskentelemaan vajaan metrin päähän lomailijoista.
Tämä vauvahai uiskentelee vakituiseen Anse Cocon rannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti