keskiviikko 14. helmikuuta 2018

SEYCHELLEISTÄ

Blogissa on ollut pieni tahaton tauko, sillä ilmeisesti Afrikka ja internetti eivät ole match made in heaven. Blogin päivittäminen on siis ollut toisin sanoen aivan mahdotonta, sillä netti on toiminut todella huonosti – jos siis ylipäätään on edes toiminut.
 
Mutta yritetäänpä josko nyt onnistaisi... Lomailimme Seychelleillä kymmenen päivän ajan ja ihastuimme molemmat saaren uskomattoman kauniisiin maisemiin! Saavuimme siis Praslinille pääsaari Mahen kautta ja olimme parin lennon sekä tunnin kestäneen lauttamatkan jäljiltä aivan rättiväsyneitä. Päätimmekin yhteistuumin pyhittää ensimmäisen lomapäivän ihan vain altaalla makoilulle. Päivä koostui siis biksuista, drinksuista sekä hyvästä kirjasta - täydellistä. Seychelleillä majoituspaikat eivät muuten ole mitään luksusta (ellei sitten ole valmis maksamaan noin 2000€/yö), mutta onneksi Colibri Guest Housen poolialue oli ainakin todella kiva.


Toisena päivänä päätimme hiukan aktivoitua ja lähteä tutkimaan saarta. Praslinilla pärjää periaatteessa ilman autoakin, mutta koska taksit ovat kalliita (eikä niitä ole kovin montaa), suosittelen lämpimästi auton vuokraamista - etenkin jos et halua syödä joka ilta oman hotellin ravintolassa. Saarella oli siis yksi pieni kylä, jossa oli useita (hotelli)ravintoloita ihan vieri vieressä. Meidän majoituspaikkamme sijaitsi kuitenkin kaukana tuosta kylästä, joten auto oli meidän tapauksessamme pakollinen.

Matkakohteena Seychellit on muuten aivan ideaalinen rentoutumiseen, sillä sen yöelämä on lähes mitätöntä. Praslinille ei siis mennä bilettämään, vaan oleskemaan ja nauttimaan auringosta sekä upeista maisemista. Matkailijakunta koostuikin pääosin vain pariskunnista sekä vastanaineista. 

Mutta mitä Praslinilta sitten löytyy? Ihan mielettömiä maisemia sekä rantoja, joissa ei ketään muita. Näkymät olivat oikeasti niin uskomattoman kauniita, että tällainen hölösuukin meinasi jäädä täysin sanattomaksi. Kulinaristisesti Seychellit eivät valitettavasti yltäneet top kymppiin, mutta maisemat jyräsivät heittämällä ruokapuolenkin!Lisää Praslinista heti kun saan taas wifin toimimaan kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti