maanantai 26. helmikuuta 2018

SEYCHELLIEN PROS & CONS

+ Maisemat, maisemat ja maisemat! Seychelleillä jos jossain saa hankittua itselleen melkeinpä jo näköalaähkyn, sillä molemmat saaret ovat todella kauniita!

+ Jos olet joskus unelmoinut makoilevasi typötyhjällä paratiisirannalla, Praslin on siihen oikea paikka! Ajellessamme saarta ympäri löysimme toinen toistaan upeampia rantoja, joissa ei ollut yhtäkään ihmistä!

+ Sää oli koko matkan aivan täydellinen - off seasonista huolimatta.

+ La Diguelta löytyy aivan mahtava Guest House nimeltään The Blue House, jonka pitäjä on adoptoinut kotiinsa 32 paikallista katukoiraa. Voit lukea aiheesta enemmän täältä!

+ Off seasonista johtuen etenkin Praslinin saarella oli todella vähän turisteja, joka oli luonnollisesti aivan mahtava juttu!

+ La Diguen jättiläiskilpikonnat olivat todella sympaattisia otuksia!

+ Ei yöelämää. - Kallis hintataso. Ruokaan ja juomaan sai siis kulumaan kymmenen päivän aikana melkoisen paljon rahaa.

- Saarilla on aivan järjetön määrä liskoja, jotka meinasivat ajaa minut välillä aivan hulluuden partaalle. (Eiväthän ne siis mitään tee, mutta pelkkä niiden läsnäolo sai minut jo hyppimään seinille.)

- Lauttamatkat saarelta toiselle olivat myöskin aivan törkyhintaisia. (Lentämällä olisi päässyt jopa edullisemmalla, joten tutkikaa kaikki vaihtoehdot jo etukäteen!)

- Saarilla ei noin pääsääntöisesti ole ihan hirveästi nähtävää, joka oli tällaisille nähtävyysjunkieille ihan uusi kokemus. Tosin rentoutumislomaan tämä toimi aivan täydellisesti.

- Wifin toimivuus (tai siis toimimattomuus).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti