lauantai 17. helmikuuta 2018

MAAILMAN KAUNEIMMASTA RANNASTA

Vaikken noin yleisesti ottaen olekaan mikään auringonottaja, saati sitten biitsi-ihminen, Seychellien autiorannat saivat jopa minutkin huokailemaan ihastuksesta. Yhteen rantaan me molemmat kuitenkin ihastuimme aivan erityisesti ja se oli Praslinin saarelta löytyvä Anse Georgette. Ranta halutaan pitää mahdollisimman rauhallisena, joten sinne pääsee vain todella pieni määrä ihmisiä päivässä. Anse Georgettelle pääsemiseksi pitää siis varata aika hotelli Lemuriasta, jonka mailla ranta sijaitsee.


Rannalle ei kuitenkaan mennä ihan noin vain, vaan se vaatii 30 minuutin kävelymatkan erittäin mäkisen golfkentän läpi. Matka oli kuumuudesta johtuen siis melkoisen tukala, joten muistathan varautua hyvillä kengillä sekä parilla vesipullolla! Vaikka olimme perille päästyämme aivan totaalisen märkiä hiestä, oli jokainen hikipisara sen arvoinen. Anse Georgette on todella kaunis, eikä siellä ollut meidän lisäksemme kuin muutama hassu turisti. Iso, iso suositus!

Jos sinulla on muuten suunnitelmissa viipya Anse Georgettella hieman pidempään, kannattaa varustautua hyvillä eväillä! Rannalta saa ostettua tuoreita hedelmiä sekä kookoksia, mutta mitään muuta sieltä ei sitten valitettavasti saakaan. Niin ja lähin käymälä löytyy merestä, joten sekin on hyvä ottaa huomioon kakkoshädän varalta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti