perjantai 28. huhtikuuta 2017

BODY POWDERISTA

Jotkut teistä ehkä muistavat, kun kerroin taannoin minun ongelmastani kuivashampoon liikakäytön kanssa. Olen siis yrittänyt välttää sen käyttöä parhaani mukaan, mutta littana tukkani suorastaan kiljuu kuivashampoota - etenkin aamuisin. Otinkin siis testiin OUAIn Dry Shampoo Moussen, sillä jostakin ihmeen syystä kuvittelin sen koostumuksen olevan hieman "päänahkaystävällisempi" vaihtoehto. Myönnän kyllä olevani aika ajoin hiukan normaalia yksinkertaisempi, mutta minun ongelmani tämän tuotteen kanssa alkoivat jo heti alkuun - minä en siis vain ollenkaan ymmärtänyt miten sitä tulisi käyttää! Kokeilin tuotetta vielä moneen otteeseen sekä puhtaisiin että likaisiin hiuksiin, mutta moussen käyttö ei auennut siitäkään huolimatta. Hiukset tuntuivat päinvastoin vielä entistä likaisemmilta.

Valitellessani asiaa eräälle ystävälleni, hän suositteli minulle Dr. Hauschkan Silk Body Powderia, joka on 100%:sesti luonnontuote. Body Powder toimii samalla myös talkkina sekä jalkapuuterina, joten tämä on hyvin kätevä etenkin matkustaessa! Silkkipuuterin koostumus on tietysti hiukan erilainen kuin "normaalissa" kuivashampoossa, mutta ainakin näin parin käyttökerran jälkeen olen kyllä lämmennyt tälle tuotteelle!



P.s. Jos jollain tulee vielä muitakin "päänahkaystävällisiä" kuivashampoita mieleen, niin otan oikein mielelläni vastaan suosituksia!

2 kommenttia:

  1. Lushilla on myös luonnollinen kuivashampoo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos tuhannesti vinkistä, täytyy testata vielä sekin! :)

      Poista