keskiviikko 27. syyskuuta 2017

CAFE PISPALASTA

Minun pitää vinkata teille vielä toinenkin ruokapaikka Tampereelta ja se on Cafe Pispala! Tämän suloisen kahvilan brunssi tarjoillaan muistaakseni jopa viiteen saakka, joten se sopii myös tällaisille aamu-unisille. Paikka on melko suosittu, joten varasimme pöydän jo etukäteen. Sunnuntai-iltapäivä vaikuttikin olevan kahvilassa todella kiireinen, joten se pöytävaraus paljastui erittäin hyväksi ideaksi.



Ja siitä itse ruoasta... Olen aina rakastanut amerikkalaisia pannukakkuja, mutten ole valitettavasti löytänyt Suomesta montaakaan paikkaa, josta saa aivan täydellisiä american pancakeseja. Cafe Pispalan pannarit pääsivät nyt kuitenkin ehdottomasti suoraan kärkeen, sillä ne olivat aivan järjettömän hyviä! Kun niiden päälle vielä laittaa vaahterasiirappia sekä ison nokareen voita, niin voi nam!!

Brunssin ainoat miinukset saavat semiankea hedelmäsalaatti sekä "ei tuore" appelsiinimehu, mutta muuten kaikki oli aivan täydellistä! Erityismaininnan saa vielä ihanan rapea pekoni, sillä minulla on jokin suuri ällötys löysää pekonia kohtaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti