sunnuntai 13. toukokuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Saimme vihdoinkin hääkutsut lähetettyä ja ensimmäiset vastauksetkin ovat jo tulleet! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle, vaikka häiden sijainti Italiassa onkin varmasti hiukan haastava.

+ Koko viikon on ollut aivan mielettömän ihana sää! Harmi vain, että uusi koti on pitänyt meidät melko kiireisenä ja pääosin sisätiloissa, joten Helsingin houkuttelevat terassit joutuvat vielä hiukan odottamaan...

+ Haimme äitienpäivän kunniaksi Mama Linnan meille syömään sekä leikkimään nukketeatteria Jutin kanssa (molempien lempileikki). Mama Linnaa hemmoteltiin ruoan lisäksi myös lahjoilla sekä New York cheesecakella (joka ei kylläkään onnistunut kovin hyvin). Itse sain äitienpäivälahjaksi oikean käden aamupesun.


+ Kävin tällä viikolla ensimmäistä kertaa Chicagossa ja rakastuin kaupunkiin aivan totaalisesti! Haluan todella harvoin palata samaan paikkaan enää uudestaan, mutta Chicagoon on ehdottomasti pakko päästä joskus myös lomailemaan! 

+ Löysin Chicagosta aivan mielettömän pehmeitä Ralph Laurenin kylpypyyhkeitä, jotka maksoivat uskomattomat yhdeksän dollaria kappale! Vaikka matkalaukkuni kirkui apua jo ennen pyyhkeitäkin, oli minun vain pakko ostaa ne. Nuo samaiset pyyhkeet maksavat Stockmannilla muuten 55€ kappale, joten tunkeminen todella kannatti.

- Kesä tuli niin yllättäen, etten ehtinyt vielä edes käyttää Ted Bakerin lempitrenssiäni! Mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin eiköhän juhannuksena taas lähennellä nollaa.
 
- Uuden kodin laittaminen on vienyt kirjaimellisesti kaiken vapaa-ajan ja siksi blogikin on päivittynyt viime aikoina normaalia harvemmin. Nyt alkaa kuitenkin jo näkyä valoa tunnelin päässä ja asunto alkaa näyttää enemmän kodilta kuin varastolta.

- Saara Aallon sijoitus Euroviisuissa oli todella iso pettymys, sillä hän olisi ehdottomasti kuulunut ainakin kymmenen parhaan joukkoon! Juuri tästä syystä en oikeastaan ikinä edes seuraa kyseistä kilpailua, sillä ne perinteiset viisurenkutukset - kuten esimerkiksi tämän vuoden voittajakappale - eivät ole minun juttuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti