sunnuntai 20. toukokuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Viikonloppu meni pitkästä aikaa melko kosteissa merkeissä, sillä juhlimme eilen erään hyvän ystäväni polttareita. Tuleva morsian saatiin yllätettyä aivan täysin, joten päivä oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut! Tästä lisää vielä hiukan myöhemmin...

+ Uusi koti alkaa olla nyt siinä vaiheessa, ettei aivan kaikki vapaa-aika mene enää tavaroita purkaessa sekä uusien huonekalujen kokoamisessa. Yksi huone on tosin edelleen täynnä pahvilaatikoita sun muuta rojua, mutten todellakaan aio koskea niihin nyt hetkeen. Välillä on pakko saada vain olla ja möllöttää.

+ Viime päivien aurinkoinen sää on ollut aivan mahtava! Vaikka rakastankin isoja villapaitoja aivan henkeen ja vereen, tekee välillä ihan hyvää ottaa niihin hieman etäisyyttä ja vaihtaa vaatetus kesämekkoihin sekä espadrilloihin.- Vaikka polttarit olivatkin hauskat, tämä niiden jälkitila ei ole. Olen rehellisesti sanottuna vain maannut sängyssä koko päivän ja miettinyt pitäisikö mennä oksentamaan. (Minä vihaan oksentamista, joten en suostu siihen kuin aivan pakosta.) 

- Minulta lohkesi alkuviikosta töissä hammas ja jouduin siis aivan pakosta menemään hammaslääkäriin. Koska pelkään edelleen hammaslääkärikäyntejä aivan hysteerisesti, voitte vain kuvitella kuinka "hyvin" tuo operaatio sujui...

- Meghan Marklen hääpuku oli hienoinen pettymys, sillä mekko oli minusta melkeinpä jopa tylsä. Meghanilla on aina ollut aivan mahtava tyyli, joten odotin hääpuvulta paljon enemmän. Pääasia oli tietysti kuitenkin se, että Harry ja Meghan saivat toisensa ja elävät nyt elämänsä onnellisina loppuun saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti