tiistai 26. helmikuuta 2019

KEVÄINEN NEW YORK

Kävin parisen viikkoa sitten työmatkalla New Yorkissa ja tuo kaupunki ei kyllä petä koskaan. Talvella New York ei ole jäätävän tuulen takia mikään paras matkakohde (tosin joulun alla siellä on aivan mieletön tunnelma), mutta onneksi Nykissä oli jo selkeitä kevään merkkejä ilmassa. Paksun toppatakin sai siis tällä erää jättää kotiin, sillä villakangastakilla pärjäsi jo aivan loistavasti.

Tällä kertaa päätimme lähteä erään tutun kollegani kanssa pyörimään Brooklyniin, sillä sieltä on aivan ihanat näkymät Hudson- joen toiselle puolelle. Tosin myös itse Brooklyn on todella kiva paikka, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla New Yorkin matkalla. Ja kun puhutaan Brooklynistä, puhutaan pakostikin myös pizzasta. Moni kehuu Grimaldi´s Pizzan olevan Nykin paras pizzeria, mutta tiedustelimme asiaa paikallisilta ja heidän äänensä menee ehdottomasti Juliana´s Pizzalle. Jos siis haluaa syödä siellä missä paikkiksetkin, suuntaa Grimaldin sijaan viereiseen Julianaan.
Kiireisestä aikataulusta johtuen emme tällä kertaa ehtineet jäädä odottamaan pizzerian aukeamista, joten suuntasimme brunssille joen toisella puolella olevaan Dudley´siin. Itse valitsin listalta granolaa kreikkalaisella jogurtilla sekä marjoilla ja ihanan tulisen avokadoleivän. Molemmat olivat ihan mielettömän hyviä, joten tänne voisi suunnata myös toisenkin kerran!

Kävimme myös ihastelemassa Sarah Jessica Parkerin Seaportiin avaamaa uutta kenkäliikettä, joka näytti todella suloiselta. Tosifaneille kerrottakoon myös pienenä vinkkinä, että SJP on välillä itsekin myymässä liikkeessään, joten Seaportin alueella kannattaa pitää silmät auki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti