sunnuntai 24. helmikuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Minulla oli tällä viikolla pitkästä aikaa hoidossa ihana koiravauva Brutus, joka on tosin koonsa puolesta hurauttanut jo Jutista ohi! Toinen on onneksi myös kasvanut henkisesti, sillä tällä kertaa kukat, matot sekä lattialistat saivat olla jokseenkin rauhassa - tai no jos ei muutamaa pientä pissavahinkoa lasketa...

+ Olen nyt ostanut kotiin jo muutamaan otteeseen valkoisia tulppaaneja, sillä niistä tulee aina niin ihanan keväinen olo! Kunpa aurinko vielä sulattaisi kaikki nuo lumikasat ja päästäisiin jo pian lenkkarikelehin.



- Mokkapalahimoni on jatkunut edelleen, joten jouduin tekemään niitä vielä lisää. Eli jos tässä vaiheessa ihmiset yleensä laihduttavat kesää varten, niin minä puolestani kerään vain lisää massaa. Oh well.

- En ole selkeästi kuitenkaan saanut takapuoleeni vielä tarpeeksi rasvaa, sillä vetäessäni tässä yksi päivä aivan järkyttävät lipat, sai takalistoni kunnolla kyytiä. Voisin tällä hetkellä osallistua mustelmien sekä haavojen peittämän takapuoleni kanssa "Maailman rumin peppu"- kilpailuun ja pääsisin taatusti mitalisijoille. Tosin kaadun joka ikinen talvi ainakin pariin otteeseen, joten ei tämä sinänsä tullut yllätyksenä. Yhtä noloa se on silti joka kerta ja sitä yrittää aina kömpiä mahdollisista avomurtumista sekä aivotärähdyksistä huolimatta nopeasti ylös, ettei kukaan vain ehtisi näkemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti