tiistai 5. helmikuuta 2019

"MINILOMA" MIAMISSA

Kävin taas viime viikolla työmatkalla Miamissa ja tällä kertaa saimme olla perillä peräti kolme yötä. Olin jo etukäteen päättänyt, että yritän saada houkuteltua jonkun kollegani mukaan Key Biscayneen sekä Evergladesiin ja onneksi sainkin! Kirjoitan niistä vielä omat postauksensa, joten aloitetaan ihan muilla jutuilla.

Ensimmäisenä matkapäivänämme satoi, joten se oli aivan täydellinen päivä shoppailulle. Suuntasimme isommalla porukalla Sawgrass Mill´siin, josta löytyi edullisesti taas vaikka mitä! Toisena päivänä oli jo onneksi aurinkoista (vaikkakin pirun kylmää), joten menimme fiiistelemään ihanaa Miamia vilkkaalle South Beachille. Vaikka "Soben" alue onkin melkoinen turistirysä, löytyy sieltä myös paljon katseltavaa. Aikamme pyörittyämme ja ihailtuamme värikkäitä taloja, kävimme lounaalla Espanola Way´llä sekä jälkiruokadonitseilla Happy Place Donuts´ssa.











Ennen Miami oli minusta lähinnä Yhdysvaltojen Kanaria, mutta olen vuosien saatossa oppinut tykkäämään siitä todella paljon. Jopa niin paljon, että voisin kuvitella joskus hankkivani sieltä talviasunnon. Tämä unelma tosin vaatisi myös lottovoiton, joten pidättäydyn vielä toistaiseksi vierailemasta paikallisilla Oikotien sivuilla.

Löysin matkan aikana vahingossa myös unelmahotellini, jonne on vain pakko päästä majoittumaan seuraavan Miamin loman aikana. Meillä oli siis hakusessa kaunis kattoterassi ja hetken googlailtuamme löysimme 1 Hotel South Beachin terassin, joka näytti jo kuvissa aivan ihanalta. Kuuteen asti illalla hotellin allasalue on varattu vain siellä yöpyville asiakkaille, mutta illemmalla sinne pääsevät drinksuttelemaan myös "ulkopuolisetkin". Tosin kovinkaan montaa lasia siellä ei tarvinnut juoda, sillä pieni lasillinen valkoviiniä maksoi uskomattomat $21.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti