perjantai 8. helmikuuta 2019

PÄIVÄRETKI KEY BISCAYNEEN

Ollessani viimeksi työmatkalla Miamissa, halusin nähdä niiden perinteisten kauppojen sekä Ocean Driven lisäksi myös jotakin uutta. Niinpä suunnistimme ihanan kollegani Karoliinan vinkistä uberilla Key Biscaynen pienelle saarelle. Paikka olikin todella söpö 170 vuotiaine majakoineen sekä pikkuisine pesukarhuineen, jotka tulivat moikkaamaan meitä heti saapuessamme parkkipaikalle. Valitettavasti hullaannuin pesukarhunpoikasista niin paljon, että unohdin kokonaan ottaa niistä valokuvia. Onneksi sain napattua söpöläisistä edes pienen videonpätkän, joka olikin nähtävillä Insta-stooreissani.

Suloisten pesukarhujen lisäksi Key Biscaynesta pystyi bongaamaan monia muitakin eläimiä, kuten esimerkiksi pelikaaneja sekä jäätävän kokoisia iguaaneja. Alue sopisikin täydellisesti piknikin viettoon, joten muistakaahan kaikki tuolle saarelle matkaajat napata mukaanne myös viltti sekä herkulliset eväät!







Vaikka kuvien perusteella sää näyttää todella lämpimältä ja aurinkoiselta, totuus oli kuitenkin hiukan toinen. Key Biscaynessa puhalsi niin jäätävä tuuli, että paikan tutkailu jäi meiltä hiukan odotettua lyhyemmäksi. Olin siis paksusta villatakistani huolimatta niin jäässä, että meidän piti pienen kierroksen jälkeen suunnata suosiolla takaisin keskustan kahviloihin lämmittelemään. Miamissa ei siis todellakaan ole aina rantakelit, vaikka kirkas auringonpaiste yrittää niin narratakin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti