torstai 14. heinäkuuta 2016

LOMAMATKASTA...

Pitkän ja hetkittäin hieman tuskaisenkin pohdinnan jälkeen päätimme tänä kesänä suunnata lomamatkalle Sisiliaan sekä Maltalle. Edellisen lauseen "tuskainen" johtuu muuten siitä, että melkein koko Eurooppa alkaa jo olla koluttu (ainakin ne itseä kiinnostavat paikat) ja päätimme jättää tämän vuoden pidemmän reissun kylmille talvikuukausille.

Lentoemäntävuoteni ovat opettaneet minut olemaan ehkä maailmankaikkeuden nopein pakkaaja, joten se ei ikinä ole ollut minulle mikään onkhelma. Valitettavasti ne samaiset vuodet eivät kuitenkaan opettaneet minua purkamaan laukkuja heti kotiutumisen jälkeen, vaan pahimmassa tapauksessa matkalaukkuni on saattanut maata puoliksi purettuna (=heiteltynä ympäriinsä) pitkin työhuoneen lattiaa jopa kuukausi kotiinpaluun jälkeen.


Löysin muuten matkalle H&M:n aleista ihanan, pellavaisen t-paidan sekä supersöpöt hapsushortsit. En ole oikein koskaan ollut shortsi-ihmisiä (koska ällöpaksut reidet), mutta noita yksilöitä en mitenkään pystynyt jätttämään kaupan hyllylle! Sitä paitsi, ulkomailla sitä aina jotenkin muutenkin pukeutuu erilailla kuin kotimaassa. Siis esimerkiksi nyt vaikka näihin "hyvin rohkeisiin" shortseihin... Living on the edge!Olen muuten ajastanut matkamme ajaksi muutaman postauksen, joten blogissa tapahtuu säännöllisin väliajoin lomailusta huolimatta! Ja matkakuulumisia voi tietysti seurata reaaliajassa Instagramistani. Arrivederci!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti