lauantai 30. heinäkuuta 2016

MÄNTYSUOVAN TUOKSUISISTA MATOISTA...

Poikaystäväni loma alkaa lähestyä loppuaan, joten näin viimeisen viikonlopun kunniaksi onkin hyvä tehdä suursiivous. Siihen kuuluu luonnollisesti myös mattojen pesu. Matto-raukkamme ovatkin viime aikoina olleet kovilla, kun ystäväpariskuntamme koiralla on alkanut merkkailuvaihe. Onneksi Benji kuitenkin leikataan kohta, joten mattommekin saavat (luultavasti) elää rauhassa elämänsä loppuun saakka.

Löysimme viime kesänä Kuopiosta tosi kivan pesupaikan, joten mattojen hinkkaus ei tuntunut lainkaan niin ankealta kuin olisi saattanut luulla. Tosin pakko myöntää, että mies oli meillä se joka hoiti sen suurimman hinkkauksen... Kyllä minäkin kovasti yritin osallistua, mutta ilmeisesti lopputulos ei miellyttänyt tiukkaa "työnjohtajaa" ja hän lähettikin minut matkoihini (=siis katsomaan vierestä).
Mikään ei ehkä olekaan ihanampaa, kuin puhtaat matot ja kotiin tulviva mäntysuovan tuoksu! (Tai no itse asiassa on montakin asiaa, lähinnä puhuin nyt vain tuollaisista kodinhoidollisista asioista.) Edellyttäen siis, että matot ovat vielä paikoillaan kun menemme illalla hakemaan niitä takaisin... Vähän siis jännitystä elämään! 
(Pakko myöntää, etten ole oikein ikinä ymmärtänyt millaiset ihmiset käyvät varastamassa toisten mattoja?? Tähän loppuun vielä sellainen ihmettelevä emoji, jonka silmät ovat suunnilleen lautasen kokoiset.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti