sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

ROSLUNDISTA...

Roslundin hampurilaisia on hehkutettu joka paikassa niin kauan kuin muistan, mutta en vielä tähän päivään mennessä ollut päässyt maistamaan niitä... no koska Kuopio. (Niin ja lisäksi tietysti myös yleinen muistamattomuuteni niiden olemassaolosta.) Jo kauan ennen heinäkuista Helsingin reissuamme olin kuitenkin vakaasti päättänyt, että nyt se tapahtuu; menemme Roslundille hampurilaisille, vaikka se olisi viimeinen tekomme!

Ilman vakaata päätöstäni Roslundille menosta Kauppahallissa olisi voinut tulla todella paha ruokakriisi, sillä valikoimaa oli vaikka kuinka ja paljon! Ja siis puhun nyt nimenomaan sellaisista paikoista, joiden ohi tuntui lähes rikolliselta kävellä ilman että olisi maistanut koko menun läpi...
Ja pakko se on meidänkin myöntää, että hampurilainen oli ihan järjettömän hyvää! Erityisesti hampparin sisällä ollut kastike teki meihin syvän vaikutuksen. Lisäksi lisukkeena tulleet ranskikset olivat myös ihanan rapeita ja suolaisia, sillä suolaa ei koskaan voi olla liikaa -  tai no ainakaan melkein koskaan!

Julkkis-hampurilaisen lisäksi testasimme myös ribsit, jotka olivat suorastaan suussasulavan pehmeitä. Mausteita niissä olisi saanut olla meidän makuumme ehkä hitusen enemmän, mutta muuten ei valittamista! Kaiken kaikkiaan siis hyvin onnistunut ravintolakäynti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti