perjantai 30. syyskuuta 2016

BLONDIEN PYJAMAPARTYISTA

On olemassa yksi henkilö, jonka kanssa lähestulkoon kaikki meidän etukäteen suunnittelemamme jutut menevät veetuiksi ja se on ystäväni Toona (nimi muutettu). Vuosia sitten meidän piti esimerkiksi mennä yhdessä U2:n keikalle. En ole mikään bändin suurin fani, mutta halusin todella kovasti kuulla With Or Without You'n livenä. Noh, viime hetkellä (lue: Stadionin etuovilla) päätimmekin yhtäkkiä jättää keikan välistä ja mennä minun luokseni laulamaan Sing Staria. Siis aivan jär-je-tön-tä.

Tällä kertaa meidän alkuperäinen suunnitelmamme oli mennä risteilylle. No emmehän me tietenkään ikinä päässeet laivaan asti, vaan päädyimme loppujen lopuksi viettämään Toonan luokse pyjamabileitä.  Että miten meni noin niin kuin omasta mielestä - taas jälleen kerran?

No taisi tuo kylläkin olla se terveellisempi vaihtoehto viettää iltaa, sillä terveysruokiin hurahtanut ystäväni pakkosyötti minulle kyläilyn aikana kaiken mahdollisen härkiksestä superhunajaan ja inkiväärimehuun. Pakko tosin myöntää, että noin wannabe-jauhelihaksi härkis maistui yllättävän ookoolta. (En kyllä siltikään aio luopua siitä alkuperäisestä...)Ja koska kyseessä oli tyttöjen ilta, piti meidän luonnollisesti tehdä kaikkea tyttömäistä. Tyynysota ja pilapuhelut unohtuivat, mutta onneksi meikkileikit eivät! Toona on kaiken huipuksi ylivoimaisesti pahin kosmetiikka-junkie jonka tiedän, joten pitihän minun taas hipeltää kaikki mahdolliset purkit läpi. Ja niitä muuten riitti... Tulipa ikävä kosmetiikka-alalle!
Jottei ilta olisi mennyt ihan liian terveelliseksi, oli meidän kuitenkin lopulta pakko tehdä täsmäisku Alkoon (eihän nyt takkatulen loimussa voi olla ilman viintä?!). Tosin se takkatuli meinasi jäädä pelkäksi haaveeksi, sillä taisimme sytytellä sitä noin kolme tuntia ennen kuin onnisti. Siis MITEN tulen sytyttäminen (vielä tulitikuilla!) voi olla noin vaikeaa?? Toivottavasti minulle ei koskaan käy sellaista "Cast Away-tilannetta", sillä kuolisin luultavasti välittömästi nälkään.4 kommenttia: