keskiviikko 14. syyskuuta 2016

TOIPUMISESTA

Vaikka seuraava viikonloppu on enää vain parin päivän päässä, täällä toivutaan edelleen vielä siitä aiemmastakin. Perjantai sujui kuitenkin vielä ihan rauhallisesti treffi-illan merkeissä ja kävimme pitkästä aikaa elokuvissa. Sully osoittautui oikein mieluisaksi, vaikkakin lentoemäntätaustastani johtuen veteen "ditsaaminen" olikin aika tunteellista katsottavaa. Itkuhan siinä taas tuli, vaikka tarinan loppu olikin erittäin hyvin tiedossa.

Lauantai menikin sitten taas vähän vauhdikkaammin, sillä juhlimme ystäväpariskuntamme uutta kotia tupareiden merkeissä. Ja voi luoja mikä olo. Alkoholin määrällä ei minun tapauksessani ole mitään merkitystä - voin siis illan aikana juoda joko 3 lasillista tai 30 (tässä ehkä "pientä" liioittelua), mutta krapula on silti aina sama. Kuinka epäreilua! Koko sunnuntai menikin sitten sohvalla peitto korvissa ja ilmeisesti myös Juti taisi samaistua olotilaamme, sillä sekin nukkui ihan koomaisena vieressä koko päivän.


Tupareihin pääsi myös ensi kertaa testiin tämä Zaran nettikaupasta löytämäni tyllihame. Saksittuani hameen helmaa hieman lyhyemmäksi (eihän tylli muuten purkaudu..?), se osoittautui ehkä vieläkin täydellisemmäksi löydöksi! Jei!2 kommenttia:

 1. Hiuksesi ovat tosi ihanat kaikissa kuvissa! Mikä on niiden salaisuus, miten laitat niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidennykset. :D Olen oikeasti ehkä maailman laiskin laittamaan hiuksiani, joten pesun jälkeen vain föönaan ne ja kiharran hyvin loivasti suoristusraudalla. Mutta kiitos kovasti kehuista! <3
   P.s. Tässä vielä linkki aiheeseen liittyvään postaukseen! :)
   https://bylauralinna.blogspot.com.by/2017/05/studio-helsingista.html?m=1

   Poista