perjantai 9. syyskuuta 2016

VIIHDETOIMITTAJAN TYÖSTÄ

Olen nyt muutaman vuoden työskennellyt muiden hommieni ohella freelancer-viihdetoimittajana ja työ tuntuu poikkeuksetta herättävän kanssaihmisissä aina paljon kiinnostusta. Eli siis ei, en kyttää puskissa julkkisten kotitalojen ulkopuolella. En myöskään keksi tekstejä omasta päästäni, vaan kirjoitan sen mitä haastateltava on minulle sanonutkin.

En ole ikinä voinut sietää "minusta on mukava tavata mielenkiintoisia ihmisiä"-kliseetä, mutta tässä työssä se todellakin pitää paikkansa. Nuo ihmiset ovat nimittäin tuoneet mukanaan ehkä vieläkin mielenkiintoisempia tilanteita, joita on varmasti hauska muistella kiikkustuolissa sitten muutaman vuoden päästä... Yhtenä päivänä sitä on saanut huomata olevansa taikuri Jori A. Kopposen kahtiasahattavana (onko tämä edes sana?), toisena strippiklubilla erään suositun laulajan kanssa ja kolmantena liimaamassa Henna Peltosen bikineiden alaosaa fitness-kilpailua varten. On minua jopa kosittukin erään tunnetun artistin toimesta (ai niin, se vastaus on muuten vieläkin antamatta...).

Haastattelemassa (ihanaa!) Jari Kurria Moskovassa. Kuva: Kari Pekonen.
Henna Peltosen kanssa Bikini Fitness-kisoissa Albaniassa. Kuva: Kari Pekonen.
Saunomassa Teemu Roivaisen kanssa. Kuva: Isto Rapik.
Yhdessä vietetyt hauskat hetket ovat "tehneet tehtävänsä" ja monesta haastateltavasta onkin vuosien varrella tullut läheisempiä. Olemme siis nykyään yhteyksissä myös työasioiden ulkopuolellakin ja mikäs sen kivempaa!

Uusien ystävien sekä tuttavuuksien lisäksi työ on tuonut mukanaan myös paljon matkustelua sekä jänniä tilanteita. Olen päässyt muun muassa tuomaroimaan Hymytyttö-kilpailuja, matkustamaan Jokereiden kanssa ympäri Venäjää, hengailemaan Jonne Aaronin treenikämpällä, yöpymään Miss Suomen kotona sekä saunomaan Teemu Roivaisen kanssa. Jos siis jokin työ voi OIKEASTIKIN olla hauskaa, niin se on juuri tämä!

Eukonkannon MM-finaalissa. Kuva: Isto Rapik.
Kuvauksissa Kanarialla Maria Tyysterin kanssa. Kuva: Isto Rapik.
Miss Suomi-kiertueella Alanyassa. Kuva: Laura Linna.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti