tiistai 27. joulukuuta 2016

JOULUSTA UUDESSA-SEELANNISSA

Hobbitonin jälkeen ajelimme takaisin Debbielle sekä Clintille. Meidän suunnitelmamme oli mennä aattona Clintin vanhempien meren rannalla sijaitsevaan kotitaloon yöksi ja herätä sitten yhdessä sieltä joulupäivänä. Aattoilta oli todella rento ja Clintin vanhemmat aivan huippuja! Ruokaa sekä juomaa riitti ja kaikki olivat kovin kiinnostuneita sekä Suomesta että meidän jouluperinteistämme.

Joulupäivänä heräsimme ihanaan pekonin sekä amerikkalaisten pannukakkujen tuoksuun. Joulupäivän aamupala aloitettiin juhlallisesti shampanjalla ja aamiaisen jälkeen olikin sitten aika käydä lahjojen kimppuun. Pukki oli yllätykseksemme muistanut jättää myös meille muutaman lahjan ja niistä paljastui vaikka minkälaisia uusi-seelantilaisia herkkuja!
Tapaninpäivän vietimme Debbien perheen perinteiden mukaisesti vesillä, joten lähdimme siis kalastamaan hänen isänsä veneelle. Olen kalastanut viimeksi noin kolmevuotiaana (ja luonnollisesti mato-ongella), joten minulla oli paljon opittavaa. Olen ilmeisesti kuitenkin ihan synnynnäinen kalastaja, sillä sain koukkuuni aika montakin kalaa! Tosin eläinrakkaana ihmisenä päästin ne kaikki samoin tein takaisin mereen, joten se siitä kalastajan urasta.

Toim. huom. No okei. Siis en MINÄ varsinaisesti edes koskenut koko kaloihin, vaan Clint oli se, joka hoiti syötin laittamisen lisäksi myös niiden palautuksen veteen. Mutta siis noin muuten olisin mennyt heittämällä ammattilaisesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti