keskiviikko 7. joulukuuta 2016

MAKEIMMASTA REISSUSTA I K I N Ä

Tätä on odotettu! Nyt on vihdoinkin tullut aika karata Suomesta ja suunnata nenä kohti Singaporea, Uutta-Seelantia, Australiaa sekä Malesiaa! Matkalla on siis tarkoitus olla melko pitkään, sillä tuonne asti ei paljon viikon takia kannata lähteä... Pitkissä reissuissa on kuitenkin toki myös riskinsä, joten voi olla että matkaan mahtuu aikaeroväsymyksestä sekä nälkäkiukusta johtuen myös muutama avoero (vähän niin kuin avioero, mutta ei kuitenkaan). Tavoite on kuitenkin tulla samalla lentokoneella takaisin...


Mutta entäs Juti?? Pienestä vastalauseesta huolimatta (=kova yritys änkeä mukaan) Juti jää täysihoitoon Mama Linnan luokse. Mama ansaitseekin tuosta hyvästä vähintäänkin "Vuoden Äiti 2016"-palkinnon! Onneksi Joulupukki kuulemani mukaan muistaa Mama Linnaa tänä vuonna ihan erityisen kivalla lahjalla, joten se palkintopuolikin on aika hyvin checked! Kiitos vielä tuhannesti jo näin etukäteen, olet ihan super!


P.s. Koska reissu on sen verran pitkä, päivitän matkakuulumisia aina tilaisuuden tullen pitkin reissua. Matkaa voi seurata myös Instagramistani, jota lupaan päivittää vieläkin ahkerammin! Palataan siis pian asiaan - tosin hiukan aurinkoisemmista maisemista!

2 kommenttia: