maanantai 30. toukokuuta 2016

GAALASTA...

Vietimme lauantai-illan aavistuksen juhlavammin kuin yleensä, sillä meillä oli mieheni työpaikan vuosittainen iltapuku-gaala. Vaikka kotiuduimme juhlasta melko aikaisin (puoli yhden aikoihin), olo on kuitenkin hyvin kaukana freesistä. Sain laittaa peliin kaikki voimavarani sekä oksennuksenpidätyskykyni (tämä ei varmasti ole oikea sana), jotta pääsin raahautumaan iltakuudelta Bierstubeen wingsseille (pakollinen rituaali krapulassa). No onneksi tämä olotila loppuu ehkä jo keskiviikkoon mennessä...

Helmenharmaa iltapukuni on muuten muutaman vuoden takainen löytö Gina Tricotista ja olen nyt käyttänyt sitä parina vuonna putkeen. En vain näe mitään järkeä ostaa uutta mekkoa joka vuosi vain tuon yhden tilaisuuden takia (tai näkisin, ellen olisi näin köyhä), sillä yleensä iltapuvut eivät ole sieltä kaikista halvimmasta päästä. Ihan ensimmäiseen gaalaani tilasin netistä shampanjan värisen pitsimekon, joka paljastuikin lopulta aivan vitivalkoiseksi. Siinä vaiheessa minulla ei ollut enää aikaa etsiä uutta, joten painelin sitten gaalaan morsiuspuvussa ja kuuntelin koko illan onnitteluja "naimisiin menomme johdosta". Tästä viisastuneena olen jättänyt tämän asian tiimoilta nettikaupat rauhaan ja aion pitäytyä harmaassa mekossani niin kauan, kuin se vain mahtuu päälleni. Mekkojen kierrätys kunniaan!Ja oli sitten kesä tai talvi, iltajuhla tai ihan normaali arki; käytän aina samaa tuoksusarjaa. Cleanin tuoksut ovat todella raikkaita ja se onkin tasan ainoa merkki, jonka tuoksuja suostun käyttämään. Jouduin alkuun metsästämään niitä vuosikaudet ulkomailta, kunnes ne lopulta rantautuivat myös Suomeen. Jei!

Tällä hetkellä suosikkini ovat Skin sekä Clean Ultimate, niihin ei vain kyllästy! Olen todella allerginen voimakkaille tuoksuille (siis en fyysisesti vaan henkisesti) ja mikään ei voikaan olla tuskaisempaa, kuin esimerkiksi pitkällä junamatkalla viereen istuva rouvashenkilö, joka on juuri ennen kotoa lähtöään uinut YSL:n Opiumissa. Tsiisus.Iltapuvun kanssa suosin yleensä pitämään hiukseni kiinni. Se minulla oli tälläkin kertaa aikomuksenani, kunnes kaikki meni v****ksi. Muutaman kipakan kirosanan jälkeen heitin pinnit vessan nurkkaan ja painelin suihkuun pesemään hiukseni ja aloittamaan kaiken alusta. Näissä tilanteissa todella kadehdin miehiä, joiden ainoa panostus koko iltaan on suihkussa käynti. Kuinka epistä!!

P.s. Haluan tässä vaiheessa myös kirota jokaikisen YouTube tutorialin, joka liittyy millään lailla kampauksiin! Vaikka kuinka tekisi ohjeiden mukaan, ei lopputulos siltikään ole ikinä samanlainen. Tai siis edes LÄHELLEKÄÄN samanlainen. Damn you YouTube!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti