maanantai 2. toukokuuta 2016

VAPUSTA...

Vappu sujui tänä vuonna minun osaltani hyvin rauhallisesti, sillä kotiuduin työmatkaltani vasta iltamyöhään ja siinä vaiheessa houkutteli vappubileiden sijaan vain ja ainoastaan sohva. Siitä syystä johtuen tämä taisi ollakin ensimmäinen vuosi ever, kun sain raahattua itseni myös vappubrunssille.


Mutta kuinkas sitten kävikään... Taisimme löytää maailmankaikkeuden ylihintaisimman ja huonoimman brunssin ikinä. Buffetvalikoima oli todella pieni ja pääruokana tarjoiltu ylikypsä porsas aivan kuivaa. Kaiken huippu oli kuitenkin "jälkiruokabuffet", johon kuului ainoastaan ankea hedelmäsalaatti ja puolijäisiä valmismunkkeja ilman sokeria.

Peräniemen kasino on paikkana ihanan kesäinen, mutta tarjoilujen puolesta en kyllä valitettavasti voi suositella sitä kenellekään. Ensi vuonna aionkin vanhan perinteen mukaan viettää vappupäivän pitäen seuraa vessanpöntöllemme, sillä en näköjään ole jäänyt mistään paitsi.


Mutta jotain hyvää vappupäivässäkin; Kuopiossa oli melkeinpä jo kuuma! Sain vihdoin kaivaa kaapistani Ted Bakerin trenssin sekä Mangon suloiset rusettiballerinat!


Vielä muutama lämpöaste lisää ja uskallan vaihtaa pitkät housut hameeseen... Jee! 
Selailenkin täällä jo innoissani Asoksen (vai miten Asos taipuu..?) mekkovalikoimaa ja yritän tuskissani päättää, mitkä yksilöt poistaisin ostoskoristani. Ystäväpariskunnan ensi kesäisiin häihin olen ainakin jo löytänyt ihanan värikkään kukkamekon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti