lauantai 14. toukokuuta 2016

HELSINGISTÄ...

Ihana Helsinki. <3
Vaikka olemmekin nyt asuneet jo parisen vuotta Kuopiossa mieheni työn takia, en vieläkään suostu sanomaan itseäni kuopiolaiseksi. Kerran Helsingin tyttö - aina Helsingin tyttö. Yritän siis käydä kotikaupungissani niin usein kuin mahdollista, mutta viime aikoina käynnit ovat jääneet valitettavan harvaan.

Pitkään Helsinki-viikonloppuun mahtui tällä erää vaikka mitä. Ensimmäisen päivän vietin kuvauksissa Linnanmäellä ja ilokseni huvipuisto olikin paljon söpömpi kuin olin muistanutkaan! En ole nyt muutamaan vuoteen edes käynyt Lintsillä, sillä sen jälkeen kun on käynyt läpi kaiken maailman Disneyworldit sekä Universal Studiot, ei mikään muu enää tunnukaan miltään. Mutta ihan vaan tunnelman (sekä vohveleiden) takia täällä kannattaa näköjään käydä jatkossakin!
Ja koska Helsingissä, oli tiukkaan aikatauluun ujutettava myös ihanat lounasdeitit Sipin ja Pikku-E:n kanssa. Teatterin aurinkoisella terassilla salaatti maistuikin tällä kertaa ihan erityisen hyvältä. Kesäistä Helsinkiä ei kyllä voita mikään!

  
Viikonloppuun kuului myös yhden yön syrjähyppy Hämeenlinnaan haastattelemaan uutta Miss Suomea. Ja ihanan missin saimmekin, sillä Shirly on ilmiselvän kauneutensa lisäksi todella aito ja sydämellinen ihminen! Tuon herttaisempaa missiä tuskin voi ollakaan.
Ja ei Helsinki-reissua ilman käyntiä Nougatissa. Tosin en tiedä olenko enemmän ylpeä vai pettynyt, kun lopulta kävelin liikkeestä ulos tyhjin käsin. SIIS MITÄ IHMETTÄ?! Minä en ostanut Nougatista yhtään mitään?! Ansaitsisin tuosta hyvästä vähintäänkin pokaalin sekä tontin Hyrynsalmelta!

Tosin pahoin pelkään, että tämä oli vain tyyntä myrskyn edellä. Seuraavaa Helsinki-reissua (+vuosien velkavankeutta) odotellessa...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti