sunnuntai 8. toukokuuta 2016

HELLEVIIKONLOPUSTA...

Kuopiossa saatiin muun Suomen tapaan (?) nauttia loppuviikosta melkein hellekeleistä. Ja koska ikinä ei voi tietää oliko se kesä nyt tässä, niin noista päivistä piti luonnollisesti ottaa kaikki ilo irti. Kesäkuntoon ei nyt kyllä ehditty päästä tänäkään vuonna, mutta oh well. Ensi vuonna sitten taas uusi yritys...

Ihanan raikas mansikkadrinksu sekä Mondo auttoivat myös valitsemaan ensi kesän matkakohteen... Valinta oli tällä kertaa yllättävän vaikea, mutta siitä lisää sitten hiukan myöhemmin.Koko viikonloppu on siis mennyt aika pitkälti ulkonaolon sekä grillauksen merkeissä. Poikaystäväni päätti myös hetken mielijohteesta ruveta laajentamaan terassiamme, joten hän on rehkinyt selkä hiessä remppaamisen merkeissä ja minä olen huudellut kylmä juoma kädessä viltiltä ohjeita. Ihan ok työnjako, jos minulta kysytään...

Jotta kuitenkin välttyisin "Maailman paskin tyttöystävä 2016"-palkinnolta, olen minä kuitenkin huolehtinut ruokapuolesta. Ja mikään grilliruoka ei ehkä voi olla parempaa, kuin pekoniin kääritty parsa, joka on vielä sivelty hellästi soijalla. Nam!


Eräällä kauppareissulla oli myös tarttunut mukaan pensasmustikoita ja päätin hetken mielijohteesta loihtia niistä nopean jälkkärin. Pyörittelin siis mustikat hammastikun avulla turkkilaisessa jogurtissa ja laitoin ne lautasella noin tunniksi pakastimeen. Olipa hyviä (noin niinkuin terveelliseksi jälkiruuaksi)!


Äitienpäivä siirtyi meillä tänä vuonna ensi viikolle, kun menen työn merkeissä Helsinkiin ja yövyn äitini luona. Juti kuitenkin laittautui parhaimpiinsa, sillä netistä tilattu rusetti saapui juuri parahiksi äitienpäiväksi. Olipa muuten ihana saada Juti takaisin kotiin! Tämä ilta meneekin pääosin halien, pusutellen ja syöden yhdessä herkkuja... Siis Jutin kanssa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti