maanantai 23. toukokuuta 2016

KESÄASUSTA...

Maksimekot ovat i-ha-ni-a!! Olkoot muodissa tai ei, mutta tulen satavarmasti käyttämään niitä joka ikinen kesä tästä ikuisuuteen! Niiden kanssa voi olla vaikka kuinka turvonnut vatsa tai vaikka kuinka karvaiset sääret, eikä kukaan huomaa mitään. Se onkin siis loistava turva-asu, jos ei hätäpäissään keksi muuta (tai jaksa sheivata)!


Käväisin siis pari päivää sitten entisellä työpaikallani Gina Tricotissa ja heti astuessani sisään ex-pomoni huusi minulle innoissaan: "Laura minulla on sinulle mekko!!" Ja hyvinhän se Anne minun vaatemakuni näköjään tuntee, sillä kiikutin kukkamekon samointein kassalle.

Yleisin ongelmani maksimekkojen kanssa on niiden pituus. Moni, ihana mekko on jäänyt kauppaan, sillä ne ovat olleet minun 168-senttiselle vartalolleni aivan liian pitkiä. Tämän mekon kohdalla pituus on kuitenkin ihan täydellinen ja sitä pystyy myös aavistuksen verran säätelemään vyötäröllä olevan kuminauhan avulla. Kiitokset siis vielä loistavasta palvelusta sinne Matkukseen, sillä tämä yksilö oli todellinen löytö!


AURINKOLASIT: RAY-BAN
FARKKUTAKKI: H&M
MAKSIMEKKO: GINA TRICOT
HAPSULAUKKU: MONSERAT DE LUCCAEi kommentteja:

Lähetä kommentti