maanantai 9. tammikuuta 2017

BIITSEILYSTÄ SEKÄ ROOFTOP CINEMASTA

Vaikken sen kummemmin mikään biitsi-ihminen olekaan, piti meidän tietysti käydä katsomassa Melbournen Brighton Beach. Tosin rannalla ei noiden söpöjen pikkutalojen lisäksi ollut oikein mitään muuta (palveluista nyt puhumattakaan), joten emme viihtyneet siellä kovinkaan kauaa.
Koska Brighton Beachillä oli siis todella nihkeästi minkäänlaisia palveluja, nappasimme lennosta taksin ja suuntasimme St Kilda Beachille. Sieltä löytyy ravintoloita suhteellisen läheltä rantaa, joten kävimme heti alkuun lounaalla Bluefig-nimisessä kreikkalaisessa ravintolassa. Chicken souvlaki oli todella hyvää ja niin oli myös Pina Colada! Vaikka rakastan kyseistä drinksua ihan yli kaiken, tilaan sitä nykyään erittäin harvoin. Syy siihen on se, että todella harva ravintola osaa tehdä sen oikein; juoman pitää siis ehdottomasti olla pehmeän kermaista eikä sellaista vetistä litkua!

Lounaan jälkeen menimme pyyhkeinemme ruokalepoilemaan pienelle laiturille, sillä tulikuuma hiekka kaikkine örkkeineen ei oikein innostanut. Auringon paahteessa lämpötila kohosi kuitenkin johonkin seitsemäänkymmeneen (oma arvioni), joten emme loppujen lopuksi voineet olla lämpöhalvauksen pelossa kauaa myöskään St Kilda Beachillä. Yhteenvetona meidän biitsipäivämme onnistuminen oli siis luokkaa 1/10 (poislukien ruoka sekä juoma).

Vaikka biitseilyt menivätkin vähän reisille, pelasti ilta lopulta koko päivän! Olimme varanneet liput Rooftop Cinemaan katsomaan Russell Crowen sekä Ryan Goslingin tähtittämää elokuvaa The Nice Guys. Ja en ehkä kestä miten täydellinen paikka tuo kattoterassi leffankatselulle oikein olikaan! Päivällä terassi siis toimii baarina, mutta illaksi se muutetaan ulkoilmaelokuvateatteriksi (en todellakaan tiedä onko tuo yhdyssana).

Menimme kattoterassille vähän etuajassa, jotta ehtisimme juoda parit drinksut ennen elokuvan alkua. Päädyimme lopulta myös tilaamaan sangriamme kaveriksi hampurilaiset ja onneksi tilasimmekin, sillä ne olivat yhdet tämän reissun parhaimmista!

Auringon laskiessa henkilökunta raivasi baaripöydät sekä tuolit pois ja asetti niiden tilalle monta riviä aurinkotuoleja. Niistä olikin yllättävän mukava katsella leffaa - etenkin kun pystyit siinä samalla bongailemaan taivaalta tähdenlentoja. Paikka oli siis kaiken kaikkiaan ihan mieletön, joten erittäin vahva suositus!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti