torstai 19. tammikuuta 2017

JUTISTA

- Jutin lempiruokaa on kaikki, mikä ei ole sen omaa ruokaa. Olen kuullut, että pienet koirat saattavat olla nirsoja ruoan suhteen, mutta Juti on kyllä ihan omaa luokkaansa. 

- Jutin lempiherkkuihin kuuluvat vesimeloni, hapankorppu juustolla sekä popcornit. (Tosin ymmärrettävistä syistä se saa niitä maisteltavaksi hyvin rajoitetussa määrin - paitsi vesimelonia, joka on käsittääkseni ihan "sallittu herkku".)


- Jutskun lempipuuhaa on (nukkumisen lisäksi) tulla syliin järsimään luuta. Erityisen hyviä ovat ne luut, joiden ympärille on kääritty mehevää kanafilettä.

- Jutilla on jo aivan pienestä asti ollut sukkafetissi. Vaikka se yleensä tottelee "ei" -käskyä kohtuullisen hyvin, sukan bongatessaan sitä ei pitele mikään. Ja mitä haisevampi - sen parempi.


- Juti on pienestä pitäen nukkunut meidän kanssamme sängyssä. J oli alkuun ehdottomasti sitä mieltä, että koira ei pääse meidän taloudessamme edes sohvalle (sängystä nyt puhumattakaan), mutta kuinkas sitten kävikään...  Jutista ei kuitenkaan lähde ollenkaan karvaa eikä se haise "koiralle", joten lopulta J:kin heltyi sängyn vieressä inisevälle hauvelille.

- Lisäyksenä edelliseen kohtaan; Juti nukkuu sängyssä aina pää tyynyllä - ihan niin kuin ihmisetkin.


- Jutsku on vielä pahempi nirsoilemaan säiden suhteen kun äitinsä (siis ihmisäiti). Se ei siis vain yksinkertaisesti suostu lähtemään ulos jos sataa, on liian kylmä tai tuulee liikaa.

-  Juti on toooodella aamu-uninen. Onneksi minun tämänhetkinen työni on sellaista, ettei minun oikeastaan ikinä tarvitse herätä kovin aikaisin, sillä en mitenkään saisi Jutia pissalenkille siihen aikaan.


2 kommenttia:

  1. ihana postaus!! <3 Ja ihana koiruli! <3 ääh mun sydän sulaa aina tämmöisille pienille karvapalleroille :'D <3 Hän kuulostaa hyvin ihmismäiseltä, varsinkin ton nukkumisen suhteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Juti on kyllä ihan oma persoonansa! Ja niin rakas - vaikka välillä kyllä todella ärsyttäväkin! :D <3

      Poista