maanantai 23. tammikuuta 2017

UNELMAMATKAN LEMPPARIOSTOKSISTA

Kaverini ovat kovasti kyselleet mitä kaikkea ihanaa minulle tarttui matkalta mukaan, joten tässä tulee! Vaikken edelleenkään voi kertoa olevani mikään "Vuoden järkevin rahankäyttäjä", olen kuitenkin näin vanhempana oppinut arvostamaan määrän sijaan laatua. Eli eikös se ole edes pienen pieni askel oikeaan suuntaan...?

Yksi ehdottomia lemppareita oli tietysti Mulberryn tuntuvassa halvennuksessa ollut klassikkolompakko! Rahapussi oli todellinen löytö, sillä sain sen Singaporesta -46%:n alennuksella! Eli siis kaikin puolin loistava ostos!


Toinen lemppari on myöskin tuntuvasta alesta löytynyt Furlan Metropolis Mini. Olen jo pidempään etsinyt kohtuuhintaista, mustaa laukkua kultaisella ketjuhihnalla ja erään ystäväni vinkattua minulle tästä kyseisestä käsilaukusta, olin myyty. Ja niin oli pian laukkukin, jonka löysin lopulta lähes täydelliseen hintaan Melbournen Outlet Mall´sta.


Vaikken sen kummemmin mikään kenkäihminen olekaan (laukut sekä yleisesti ottaen vain vaatteet ovat minun juttuni), tarttui matkalta mukaan myös parit uudet kengät. Jo pidempään ostoslistalla olleet nudet, kiiltonahkaiset korkkarit löytyivät luonnollisesti Aldosta. Kenkien korko on aika maltillinen, joten näillä korkokengillä on myös yllättävän hyvä kävellä! (Tai no siis "hyvä kävellä noin korkkareiksi", tarkoitan.)


Toiset kengät löytyivät söpöstä pikkuputiikista Sydneyn Oxford Streetiltä. Kävelimme eräs ilta tämän jo kiinni menneen kaupan ohi, mutta nähtyäni seuraavana yönä unta näyteikkunassa olleista nahkaisista espadrilloista, oli minun heti aamusta pakko päästä kokeilemaan niitä. Ja mukaanhan ne lähtivät ihan samoin tein...


Ja koska rakastan kaikenlaisia tylliunelmia, en mitenkään voinut ohittaa tätä Espritillä vahingossa vastaan tullutta mustaa, polvipituista tyllihametta! Eli voisiko se kesä tulla vähän nopeammin, kiitos?!


Palloiltuamme Singaporessa törmäsimme erääseen suloiseen pikkuputiikkiin (nimi taisi ehkämahdollisesti olla Salad Shop), josta löytyi tämä supersöpö kaulakoru. Valinnanvaikeus oli äärimmäisen hankala, sillä kaupan koruvalikoimasta olisi löytynyt vaikka mitä muutakin ihanaa!


Myös Mujissa oli alet ja löysin sieltä todella edulliseen hintaan tämän merinovillaisen raitaneuleen. Lisäksi samasta kaupasta tarttui mukaan vielä ihana raitamekko, josta lupaan asukuvia heti kelien salliessa (eli siis varmaan joskus kesäkuussa).


Lisäksi mukaan tarttui muun muassa musta kashmirpoolo sekä neulemekko Uniqlosta ja merinovillaiset sormikkaat sekä pipo Uudesta-Seelannista (olosuhteiden pakosta). Niin ja maailman paras myöhästynyt joululahja, jonka lupaan esitellä täällä piakkoin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti