keskiviikko 25. tammikuuta 2017

TALLINNASTA

Olimme juuri ja juuri ehtineet kotiutua edelliseltä reissulta, kun oli jälleen aika pakata matkalaukut! Tällä erää säästyimme kuitenkin sen pidemmiltä matkustusajoilta, sillä suuntasimme viikonlopuksi Viroon. Olen viimeksi käynyt Tallinnassa joskus noin sata vuotta sitten ja täytyy kyllä myöntää, että kaupunki yllätti todella positiivisesti! Tosin voisin kuvitella kesän olevan paras aika vierailla kyseisessä paikassa, sillä välillä vaakatasossa satanut räntäsade hieman haittasi maisemien ihailua (siis blokkaamalla noin yleisesti ottaen koko näkökyvyn). Toisaalta Tallinnassa olisi ihana vierailla myös juuri ennen joulua, sillä vanhakaupunki joulutoreineen on varmasti ihan mielettömän ihana!

Aloitimme turistikierroksemme Kohtuotsan näköalapaikalta ja jatkoimme siitä kävellen Telliskivin teollisuusalueelle. Se paljastuikin lopulta tosi makeaksi paikaksi, josta löytyi kivoja kahviloita sekä pikkuputiikkeja! Tosin terassit eivät sattuneesta syystä tällä kertaa houkutelleet...


Tämä on nyt ehkä maailman säälittävin matkapostaus, sillä minulla ei valitettavasti ole antaa mitään super-vinkkejä Tallinnaan matkaaville... Teimme aika lailla ihan vain ne perusjutut (vanhakaupunki sekä Viru Keskus), sillä meillä oli tällä erää vain puoli päivää aikaa tutustua kaupungin tarjontaan.

Tosin yksi ravintolavinkki minulla on; me menimme erään paikallisen vinkistä syömään ravintolaan nimeltään Pegasos. Ja vaikka itse ruokakin oli oikein hyvää, koko shown varasti kuitenkin alkupalana pöytään tarjoiltu kotitekoinen leipä. Siis aivan järjettömän hyvää!! Voisin siis matkata uudelleen Tallinnaan jo ihan pelkästään tuon leivän takia!


2 kommenttia:

 1. Minä en ole koskaan edes käynyt Tallinassa... Upeat kuvasi saivat kyllä matkakuumeeni nousemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos Kati! :) Ja mene ihmeessä kesällä käymään jos vaan mahdollista!
   Mekin täällä just mietitään pitäiskö tehdä heinäkuussa pieni Viron road trip... :)

   Poista