tiistai 10. huhtikuuta 2018

BIODROGAN ANTI-POLLUTION SEERUMISTA

Biodrogaa maahantuova Toporiina lähestyi minua jokin aika sitten ja tiedusteli olisinko näin lentoemäntänä kiinnostunut kokeilemaan heidän uutta *Anti-Pollution & Inflamm-Aging Serumiaan. Nykyisenä iho-ongelmaisena olin ilman muuta valmis testaamaan tuotetta, sillä paluuni lentoemännäksi sekä Aasian erityisen pahat ilmansaasteet ovat varmasti myös osaltaan vaikuttaneet ihoni lisääntyneisiin epäpuhtauksiin.

Koska saasteita ei näe, niiden olemassaolo unohtuu helposti. Myönnän myös itse syyllistyneeni tähän, vaikka minun pitäisi kosmetologina tietää paremmin - suutarin lapsella ei todellakaan ole kenkiä. Erityisesti työmatkakohteissani tilanne on useasti kuitenkin niin paha, että meille annetaan lennolle lähtiessämme mukaan myös hengityssuojat. Näin kävi myös parin viikon takaisella Pekingin reissullani, jonne pakkasin tällä kertaa mukaan myös uuden tehoseerumin.


Olen aina ollut maailmankaikkeuden huonoin kemiassa, joten selitän tämän niin yksinkertaisesti kuin vain osaan - jo ihan itseni tähden. Ihohuokoset ovat siis suuren kokonsa vuoksi kuin avoin ovi ilmassa oleville saasteille, jotka pääsevät sitä kautta tunkeutumaan elimistöön. Saasteiden vuoksi ihossa muodostuu vapaita radikaaleja, jotka ovat suurin syy ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. Vapaat radikaalit ovat myös syypää erilaisiin herkistymiin, punoitukseen sekä aknen kaltaisiin iho-ongelmiin.

Anti-Pollution Serum levitetään päivävoiteen alle, jossa se suojaa ihoa ilmassa olevilta saastehiukkasilta. Lisäksi seerumi myös ehkäisee tulehduksellisia ärsytyksiä sekä kollageenin ja elastiinin hajoamista. Lisää tietoa Biodrogan tuotteista sekä jälleenmyyjistä löydät täältä.


Toporiina haluaa muistaa myös teitä lukijoita ja saan ilokseni arpoa yhden Anti-Pollution Serumin myös jollekin teistä! Kilpailuun voi osallistua Instagramissani, josta löytyy myös tarkemmat ohjeet. Onnea arvontaan!

 *HUOM! Tuote on saatu kokeiltavaksi Biodrogaa maahantuovalta Toporiinalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti