keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

VALMISTUVASTA KODISTA

Kohta se on valmis! Tällä viikolla työmiehet viimeistelevät vielä keittiön ja saamme vihdoinkin myös lattiat sekä ne oikeat rappuset. Maailman kärsimättömimpänä ihmisenä tämä odottelu on ollut rehellisesti sanottuna aivan yhtä helvettiä, mutta nyt alkaa onneksi jo maaliviiva häämöttää. (Luojan kiitos, sillä mielenterveyteni ei olisi kestänyt enää yhtään pidempään.)

Myös Juti oli kovin kiinnostunut tulevasta kodistaan ja juoksenteli innoissaan ympäri taloa. Tämä väliaikaisasuminen kerrostalossa on selvästi myös vaikuttanut Jutskuun, sillä oman pihan puuttuminen masensi sitä alkuun todella paljon. Onneksi tilanne muuttuu piakkoin ja "jälkikasvumme" pääsee jälleen kirmaamaan ympäri omaa pihaa.
Vaikka talon pitäisi olla valmis luovutettavaksi noin parin viikon päästä, tulee se kuitenkin vielä kokemaan muutamia muutoksia. Emme esimerkiksi ehtineet löytää ajoissa sopivaa verhoilutiiltä, joten olohuoneen tiiliseinä "asennetaan" vasta hiukan myöhemmin. Terassia tullaan lisäksi laajentamaan reilulla kädellä ja sinne lisätään myös palju. Eli tuleva kesä meneekin siis aika pitkälti uuden kodin sekä pihan fiksaamisessa - emmekä voisi olla enempää innoissamme!
2 kommenttia:

 1. Moikka! Pitkästä aikaa eksyin blogiisi ja pakko sanoa, että sinulla on kauniita kuvia ja tykkään kirjoitustyylistäsi. Lisää vaan asuntopostauksia tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Hellu ja kiitos palautteesta! :) Luulin jo vastanneeni kommenttiisi Kiinan reissullani, mutta wifi oli sen verran huono, ettei vastaus näköjään tullutkaan ikinä perille - pahoittelut siitä!
   Mutta kuvia uudesta kodista on tulossa heti kun vain saamme pahimman kaaoksen pois alta eli stay tuned! ;)

   Poista