sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Pääsin tällä viikolla käymään pitkästä aikaa Nagoyassa, joka on yksi Japanin lempparikohteitani. Vaikka sakura vetikin jo viimeisiään, pääsimme onneksi näkemään edes muutaman ihanan kirsikkapuun täydessä kukinnossaan.

+ Remppa vai muutto - Jillian ja Justin on ihan uusi lempiohjelmani (löytyy Ruudusta)! Harmi vain, että sarjaa on tehty ainoastaan neljän jakson verran.

+ Muuttopäivä lähestyy ja nyt saa jo alkaa pikkuhiljaa pakkaamaan tavaroita, jei! Vaikka inhoankin muuttamista aivan yli kaiken, tällä kertaa minua ei sattuneesta syystä haittaa tuleva pakkausrumba laisinkaan.


- Hääkutsujen kanssa on ollut todellista vääntöä (siitä lisää myöhemmin), mutta nyt saimme vihdoinkin kutsut painoon! Nämä hääsuunnitteluhommat eivät sitten olleetkaan ihan niin nopeita ja yksinkertaisia hoitaa, kuin olin ajatellut...

- Vatsani on taas ollut viime aikoina todella ärsyttävä ja päätin nyt testata josko ystäväni suosittelema probiootti-kookosjogurtti-mikälie auttaisi rauhoittamaan turvotusta ja oikuttelua. Palaan ehdottomasti asiaan jos huomaan minkäänlaista parannusta!

- Vaikka rakastankin neuleita aivan yli kaiken, nyt olisin ihan oikeasti jo valmis siirtymään hiukan kevyempään vaatetukseen. Lumi mene pois!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti