keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

HÄÄPUKUJEN SOVITUKSESTA

Minun alkuperäinen suunnitelmani oli tilata joku suhteellisen edullinen hääpuku netistä, mutta se strategia ei lopulta oikein ottanut tuulta alleen. Löysin kyllä muutamia edukkaampia mekkoja, mutta mikään niistä ei vain ollut tarpeeksi kiva. Eipä siinä sitten lopulta auttanut, kuin suunnata hääpukuliikkeeseen sovittelemaan!

Ensimmäinen shokki tuli siinä kohtaa, kun Vienon myyjä kertoi minun olevan melkoisen myöhään liikkeellä, sillä puvun tekemisessä saattaa kestää jopa kuusi kuukautta. Ensimmäinen opetus: häämaailmassa puoli vuotta ei ole aika eikä mikään. Seuraava shokki tuli pukujen hinnoissa. Siis jopa minä, maailmankaikkeuden huonoin rahankäyttäjä, menin melkein sanattomaksi nähdessäni tylliunelmien hintalaput. Toinen opetus: Ala säästää hääpukuun jo ensimmäisestä viikkorahasta.

Vieno.Vienosta löytyi yksi hyvin varteenotettava vaihtoehto, mutta päätin mennä tarkastamaan vielä myös Stockmannin 7. kerroksessa sijaitsevan White Dress- hääpukuliikkeen. Siellä tilausaika oli itse asiassa vain kolme kuukautta, joten pelivaraa oli hiukan enemmän. Myös White Dress´stä löytyi ihana ja "minun näköiseni" mekko ja taidankin nyt pienen harkinnan jälkeen kallistua sen puoleen.

Spoilerina minun on kuitenkin pakko kertoa, ettei valintaan liittynyt kyyneleitä eikä ilotulituksia. Kyyneleiden sijaan havaittavissa oli lähinnä vain tuskan hikeä, sillä 1000-2500€ yhdestä mekosta on aivan järjetön summa! Kaiken lisäksi mieheni oli budjetoinut hääexceliimme mekon hinnaksi 50€, joten voi olla, että vieraat joutuvat tuomaan juhliimme sittenkin omat eväät.

White Dress.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti