maanantai 23. huhtikuuta 2018

(VIIME) VIIKON PROS & CONS

+ Enää viikko muuttoon!!! Nämä viimeiset viikot ovat sujuneet aivan järjettömän hitaasti ja tämä viimeinen tulee varmasti olemaan aivan yhtä tuskaa. Onneksi lähden tällä viikolla muutaman päivän kestävälle työreissulle, joten saan pakostakin muuta ajateltavaa. Kohde on lisäksi minulle ihan uusi, joten tekemistä ja näkemistä varmasti riittää!

+  Jopa Kuopiosta on jo suurin osa lumista sulanut eli sieltä se kevät tulee! Tämä ei tosin ole mikään lempiaikani, sillä kaikki näyttää jotenkin karulta ja alastomalta. Aikaiset aamuherätykset ovat kuitenkin edes aavistuksen verran helpompia, kun ei tarvitse herätä siihen ainaiseen säkkipimeyteen.

+ Mainitsinko jo muutosta?!? Olen tällä hetkellä jo niin täpinöissä, etten yksinkertaisesti pysty ajattelemaan mitään muuta kuin uutta kotiamme!


- Viime viikko oli melko p*ska, sillä makasin monta päivää kuumeessa sekä korvasäryssä. Tämä koko viime vuosi on itse asiassa ollut melko haastava, sillä ihan järkyttävän stressin takia olen ollut todella usein kipeänä. Toivottavasti tämä kierre loppuu nyt kun pääsen viimein asettumaan aloilleni ja aloittamaan pitkästä aikaa jälleen "normaalin" elämän.

- Kävin otattamassa mitat tulevaa hääpukuani varten ja heräsin vihdoin siihen faktaan, että nyt menevät wingssit, kinuskikakut sekä muut kaloripommit totaaliselle kieltolistalle! En ole ikinä ollut mikään kaloreiden laskija, mutta nyt minun on oikeasti pakko tarttua itseäni niskasta kiinni etten näyttäisi tulevissa hääkuvissa aivan turvonneelta. (Jos kuitenkin näytän, niin onneksi kuvaajamme on myös taitava photoshopin kanssa.)


P.S. Pahoittelut postauksen myöhästyneestä aikataulusta, mutta viime päivät ovat olleet melko kiireisiä!

1 kommentti:

  1. Hei,
    Voisiko sinulta saada postauksen noista lentoemännän vaatteista ja kengistä ym. Oon haaveillut tuosta urasta ja kiinnostaisi. t. Mari

    VastaaPoista