sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Pääsin tällä viikolla käymään uudestaan Nagoyassa ja mikäs siinä, sillä tuo kaupunki on yksi Japanin suosikeistani. Sadan jenin kaupasta löytyi lisäksi taas vaikka mitä tarpeellista uuteen kotiin! No okei; löytyi sieltä myös pari ei-niin-tarpeellista heräteostosta, kuten esimerkiksi kertakäyttöinen matka-wc. (Syytän väsymystä ja jet lagia.)

+ Löysin aivan mielettömän ihanan pöydän meidän tulevaan olohuoneeseemme ja se on pakko laittaa tilaukseen heti pikimmiten! Miinusta näissä kalustetilauksissa on ärsyttävän pitkät toimitusajat, mutta nyt on vain maltettava odottaa.

+ Meidän muuttopäivämme on nyt varmistunut vappuaatoksi, enkä ole ikinäkoskaan odottanut vappua näin paljon! Tuo samainen päivä sattuu myös olemaan meidän 7. vuosipäivämme, joten mikä olisikaan sitä täydellisempi päivä muuttoon!


- Miehelläni oli tällä viikolla syntymäpäivät, mutta se ei nyt ole syypää tähän miinukseen. Se asia sen sijaan on, etten ole kertaakaan antanut hänelle lahjaa sinä virallisena syntymäpäivänä. Olen siis maailmankaikkeuden huonoin pitämään lahjayllätyksiä, joten vuosi toisensa jälkeen hän on saanut pakettinsa jo paljon ennen juhlapäivää. Tänä vuonna vedin kuitenkin pohjat ja annoin lahjan jo yli kuukautta ennen synttäreitä. En vain yksinkertaisesti pystynyt olla antamatta sitä!

- Tiedättekö sen Oikotien mainoksen, jonka taustalla soi "Kun aika on-" niminen kappale? Mikään, ei sitten mi-kään saa minua näkemään niin nopeasti punaista kun tuo kyseinen mainos! Täten vannonkin tässä nyt julkisesti, etten enää ikinäkoskaan tule käyttämään Oikotien palveluja, sillä tuo laulu on heittämällä ärsyttävin mitä olen koskaan kuullut! Ja kaiken huipuksi tuo mainos tulee vielä jokaikinen mainoskatko?!?

-  Pääsin kokemaan Japanissa taas pitkästä aikaa maanjäristyksen ja vaikka niitä onkin takana jo useampia, tuntuvat ne edelleen yhtä oudoilta sekä ahdistavilta. Järistys oli voimakkuudeltaan 4.5 ja se tuntui selkeästi, vaikka olinkin tapahtuman aikaan juuri kaupungilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti