sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Minulla oli tällä viikolla ensimmäinen yhteinen lento toisen kaasoni kanssa, joka oli ihan huippukiva juttu! Finnairilla on siis jo yli 2000 matkustamohenkilökunnan jäsentä, joten tuttujen kanssa pääsee lentämään valitettavan harvoin.

+ Minun ripseni ovat kasvaneet Revitalashista jo niin järjettömän pitkiksi, että minun oli pakko lopettaa aineen käyttö - "liian pitkät" ripset kun toimivat laseja käyttäessä ärsyttävästi tuulilasinpyyhkijöinä.

+ Vaikka en itse ollutkaan hirveän innoissani huomatessani Kuopiossa olevan edelleen noin seitsemän metriä lunta, oli Juti kuitenkin onnellinen minunkin puolestani! Lumi tähän aikaan vuodesta pääsee siis plussiin ihan vain ja ainoastaan kinoksia rakastavan Jutskun takia.


- Alkuviikko meni jotenkin aivan koomassa, enkä saanut oikein mitään aikaiseksi. Myös ruoanlaitto pelkästään itselleni oli aivan ylitsepääsemätöntä (mies reissussa), joten tuin Kuopioon saapunutta Wolttia monena päivänä peräkkäin. Hyvä Woltille - huono Lauran rahatilanteelle.

- Eräs lukija vinkkasi minulle jokin aika sitten Etelä-Afrikan viinitiloja koskevasta dokumentista ja nyt sain vihdoinkin katsottua sen. Tässä samalla voinkin sitten perua minun suositukseni Etelä-Afrikassa viinitilailusta, sillä tuollainen toiminta on kaikkea muuta kuin hyväksyttävää. Dokumentti löytyy täältä.

- Ja kun nyt päästiin aiheeseen, niin suosittelen katsomaan myös Netflix- dokumentin The Cove. Tuon dokkarin jälkeen kaikki varmasti ymmärtävät miksi kierrän järjestään delfinaariot sekä "ui delfiinien kanssa"- paikat todella kaukaa! Varoitus: itkin ohjelman katsottuani kaksi päivää putkeen, sillä tuollainen julmuus on vain täysin käsittämätöntä.


2 kommenttia: