perjantai 16. maaliskuuta 2018

ETELÄ-AFRIKAN VIINITILOISTA

Etelä-Afrikan reissun päätteeksi suuntasimme vielä viinitilailemaan Vrede en Lustin suloiselle viinitilalle. Paikka näytti jo kuvien perusteella niin kauniilta, että päätimme varata viinitilalta huoneen ja viettää siellä matkan viimeisen yön. Se olikin ihan loistava päätös, sillä paikka oli luonnossa vielä huomattavasti kauniimpi kuin kuvissa! Valmistautukaa siis todelliseen kuvatykitykseen!


Koska viini ja autoilu eivät sovi yhteen, on myös hyvä tietää, että viinitilojen välillä ajelee Franschhoek Wine Tram.  Kaksikerroksinen raitiovaunu toimii hop-on hop-off- periaatteella ja se kuljettaa viininystäviä tilalta toiselle ilman huolta promillerajoista. Me päätimme pysytellä tuon päivän kuitenkin "omalla" tilallamme, sillä sen kauniista maisemista ei vain meinannut saada kyllikseen. Illallisen me olimme kuitenkin varanneet jo edellisenä päivänä Babelin viinitilalta, joka paljastuikin lopulta olevan hyvin mielenkiintoinen kokemus. Ja "mielenkiintoinen" siitä syystä, että esimerkiksi alkuruokana (!) oli pala vesimelonia sekä jäätelöä hedelmäkeitossa. Jos siis kaipaat eksoottisia ruokaelämyksiä, niin Babel on juuri sinua varten!Vrede en Lustissa taisi myös olla koko matkan paras aamupala ja se on jo paljon sanottu, sillä Etelä-Afrikassa oli kokonaisuudessaankin aivan mieletön ruokatarjonta! Täällä maistoimme myös sitä aivan järjettömän hyvää jogurttipannacottaa, josta minulle tuli todella paha pakkomielle. Jos siis olette suuntaamassa viinitiloille Etelä-Afrikan matkallanne, suosittelen todella vahvasti yöpymään Vrede en Lustin viinitilalla!
4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, ihana paikka ja ihana blogi. Sattumalta tuli katsottua tällainen dokumentti hiljakkoin ja suosittelisin kaikille:

  https://areena.yle.fi/1-4146336

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja tuo dokkari vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta, täytyy katsoa heti kun vaan toivun tästä päällä olevasta aikaerokoomasta!

   Poista
 2. Löysin sattumalta blogisi, vaikuttaa kiinnostavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kun löysit ja kiitos kovasti palautteesta! :)

   Poista