sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Matkustaminen on aina yhtä huippua, mutta niin on myös kotiin palaaminen! Tosin tämä Kuopion ankea vuokrakämppä ei edelleenkään tunnu kodilta, mutta onneksi pääsemme kohtapuolin viimeinkin omaan kotiimme!

+ Kotiinpaluun paras osa on aina huomata miten innoissaan Juti on nähdessään meidät! Vaikka Mama Linna pitikin rakkautemme hedelmästä erittäin hyvää huolta (kiitos vielä tuhannesti!!), tuntuu aina yhtä pahalta jättää toinen hoitoon lomamatkan tai työreissun ajaksi.

+ Onnistuin vihdoin tarttumaan itseäni niskasta kiinni ja saamaan hääsuunnittelut kunnolla käyntiin! Samaan syssyyn varasin myös ajan mekkosovitukseen, jei! (Minun alkuperäinen suunnitelmani oli tilata mekko netistä, mutta koska siellä ei ole vielä tärpännyt, niin kokeillaan nyt sitten tämäkin kortti.)

Kuva: Esa Kapila
- Nämä lomaltapaluun "pikku"pakkaset - really? On näköjään aivan sama mitä pukee päällensä, sillä mikään ei vain riitä. Kevät tule jo!

- Juuri kun meidän piti alkaa syömään terveellisemmin, olen kehittänyt itselleni aivan järkyttävän pakkomielteen ginger alesta sekä jogurttipannacotasta. Miksi juuri nyt?

- Minä olen somen perusteella ilmeisesti ainoa ihminen koko Suomessa, joka ei ole tippaakaan kiinnostunut olympialaisista. Milloin ne oikein loppuvat??

5 kommenttia:

 1. Olympialaisethan loppui jo yli viikko sitten..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!
   Mun mies luki tämän postauksen eilen ja ensimmäinen kommentti oli: ”Dorka, nehän loppui jo!” :D
   Eli ilmeisesti olen automaattisesti nyt vaan olettanut kaiken telkkarista tulevan urheilun liittyvän olympialaisiin... :P

   Poista
 2. Olipas muuten vaikeaa kommentoida tänne, tuntui että tää jotenkin tökki ja tuli kaksi eri tehtävää missä piti naputella ruutuja missä oli autoja...

  VastaaPoista
 3. Okei pakko kommentoida vielä, äskein kommentti vaati "en ole robotti" napautuksen lisäksi 12 muutakin napautusta! Piti naputella kolme eri kuvaa, siltoja ja yhdestä autoja ja kuvat oli niin pieniä ja aika epäselviä etten meinannut edes nähda oliko niissä autoja vai ei... :D Taitaa kommentointi jatkossa jäädä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miten vaikealta tuo kuulostaa, en edes tiennyt tuota! Täytyykin selvittää voisko asialle tehdä jotakin eli kiitos kovasti kun otit puheeksi!

   Poista