sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Työmatka New Yorkiin oli oikeastaan kyllä jo viime viikolla, mutta koska toipuminen on jatkunut vielä tällekin viikolle, pääsee lempikaupunkini mukaan viikon plussiin! Ja tällä kertaa Nykissä oli jo sen verran lämminkin, että pystyimme kävelemään Sohoon ilman huolta hypotermiaan kuolemisesta, jei!

+ Löysin Nykin Century 21:sta aivan ihanan kesämekon ystäväpariskunnan tuleviin häihin! Olen itse asiassa himoinnut mekkoa jo aiemminkin, mutta silloin se jäi liian pienen koon takia Miamiin. Nyt valokoimista löytyi onneksi myös minun kokoani, joten mekko oli selkeästi vain menttupii. Kuvia tulossa hiukan myöhemmin!

+ Tämän viikon kaukolentopäivystys vei minut Tokioon ja olikin todella kiva päästä taas pitkästä aikaa käymään Japanissa. Erityisplussan saavat vielä lempparini gyozat, joita minun oli pakko ostaa vielä evääksi koneeseenkin.


- Minun pitäisi jo pikkuhiljaa alkaa oppia käyttämään syömäpuikkoja, muttakunei. Herätän siis syömiselläni edelleen aivan liikaa tarpeetonta huomiota, kun kokonaiset gyozat molskahtelevat tuon tuosta soijakuppiin.

- "Häädieetti" ei suju kovinkaan hyvin (yksi syy löytyy alla olevasta kuvasta)... Tai siis itse asiassa se ei suju ollenkaan. Saan luultavasti itseäni niskasta kiinni vasta kun kotimme on vihdoin valmis ja saan edes jonkinlaisen rutiinin elämääni. Tämä nykyinen matkalaukkuelämä ja kaikkien asioiden stressaaminen kun ei enää kaipaa lisähaastetta minkäänlaisista ruokarajoitteista - saati sitten hermoja kiristävästä karkkilakosta. 

- Ei enää lunta eikä pakkasia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti