tiistai 6. maaliskuuta 2018

KAPKAUPUNGISTA VOL. 2

Niin kuin jo aiemmin kerroin, meidän Kapkaupungin reissumme meni pääasiassa syödessä. Kaupunki ei itse asiassa jättänyt mitään muuta vaihtoehtoa, sillä paikka suorastaan kuhisi toinen toistaan houkuttelevampia ravintoloita. Emme ole ikinä olleet mitään fine dining- tyyppisiä ihmisiä, vaan tykkäämme enemmän mutkattomasta (sekä edullisesta) street foodista ja söpöistä kahviloista. Kapkaupunki oli siis noin ruokamielessä aivan "meidän näköisemme" kohde! Tässä alla onkin vielä pari vinkkiä kaikille Kapkaupunkiin suuntaaville herkkusuille.

Moro Gelato kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa jo ihan pelkästään sen söpöyden vuoksi - vaikka myös jäätelö on luonnollisesti todella herkullista. Lisäksi paikan omistaja oli uskomattoman ystävällinen ja kertoi meille paljon hyödyllisiä Kapkaupunki-vinkkejä!
Toinen hyvä herkuttelupaikka on Honest Chocolate Cafe, josta löytyy vaikka mitä ihanaa! Jos siis olet suklaan ystävä - tämä kahvila on ihan ehdoton must! Kahvilasta löytyy jokaiselle jotakin, sillä Honest Cafen valikoimissa on muun muassa sokerittomia, maidottomia sekä raakasuklaisia herkkuja. Vinkkinä sanottakoon kuitenkin, että leivokset ovat suhteelliset tuhteja... Annos kannattaa siis ehkä jakaa kaverin kanssa (ellet sitten ole täysin immuuni suklaaähkylle).Jos satut olemaan Kapkaupungissa lauantaina, on The Old Biscuit Mill ja siellä pidettävä The Neighbourgoods Market aivan pakollinen vierailukohde. Livemusiikki, pienet putiikit sekä lukuisat ruokakojut ovat aivan täydellinen yhdistelmä! Ja tänne pitää sitten oikeasti mennä nälkäisenä, sillä ruokatarjonta on aivan mielettömän houkutteleva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti