keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

SWISS CLINICIN SKIN ROLLERISTA

Niin kuin olen täällä pariin otteeseen jo maininnutkin, minulla on viime aikoina ollut hiukan ongelmia ihoni kanssa. En osaa sanoa johtuuko se stressistä, hormoneista vai lentokoneilmasta, mutta ihoni on selkeästi nyt huonommassa kunnossa kuin normaalisti. Epäpuhtaudet ovat lisääntyneet ja ihon pinta on välillä niin kuiva, ettei meikkiä meinaa millään saada levitettyä kauniisti. Kun Swiss Clinic* otti minuun yhteyttä ja kysyi halukkuuttani testata heidän Skin roller- mikroneulausrullaansa, olin kieltämättä hiukan epäileväinen. Blogiani jo pidempään lukeneet muistavat varmasti, etten voi sietää neuloja - en sitten missään muodossa. Nyt oltiin kuitenkin siinä pisteessä, että olin valmis kokeilemaan lähes mitä tahansa (siitä järkyttävästä neulakammosta huolimatta).

Skin roller- ihorullaa on saatavana kahdella eri neulanpituudella. Itse valitsin omiin ongelmakohtiini 0.2 millimetrisen rullan, joka sopii erityisesti muun muassa laajentuneisiin ihohuokosiin, mustapäiden poistamiseen sekä juonteiden ennaltaehkäisyyn. 0.5 millinen rulla taas on mukautettu erityisesti ryppyihin sekä muihin iän tuomiin iho-ongelmiin.


Kosmetologitaustastani johtuen olen tarkka siitä, että iholle jätettävät tuotteet ovat laadukkaita. Jos siis jossain haluan säästää, niin se koskee nimenomaan iholta pestäviä tuotteita, kuten puhdistusgeeliä sekä puhdistavia naamioita. Viime aikoina minusta on kuitenkin tuntunut siltä, että olen maksanut seerumeista sekä muista tehotuotteista aivan turhaan, sillä en ole saanut niitä imeytettyä ihooni sen pintakuivuuden takia - säännöllisestä kuorimisesta huolimatta. Tästä johtuen minulla olikin melko korkeat odotukset skin rollerin suhteen, jonka luvataan imeyttävän ihoon jopa 300 prosenttia enemmän seerumia.

Ensimmäisen kokeilun jälkeen ihoni punoitti hieman, mutta tuo itse rullaus ei sattunut lainkaan. Nenän varressa se kuitenkin tuntui selvästi enemmän ohuen ihon vuoksi, mutta en siltikään voi puhua "sattumisesta". 0.2 millistä rullaa on tarkoitus käyttää 5-7 päivän ajan putkeen, jonka jälkeen ihon annetaan levätä yhtä pitkään. Hoitoa jatketaan maksimissaan 12 viikon ajan, jonka jälkeen Swiss Clinic suosittelee vaihtamaan skin rollerin uuteen neulojen tylsymisen vuoksi.


Olen nyt käyttänyt skin rolleria vasta viikon ajan, joten en vielä osaa sanoa miten se vaikuttaa ihohuokosiin sekä epäpuhtauksiin. Palaan siis hiukan myöhemmin asiaan mitä niihin epäpuhtauksiin tulee. Pintakuivuus sen sijaan on parantunut jo tässä vaiheessa ja iho tuntuu huomattavasti paremmalta ilman kuivia läiskiä. Myös meikkivoide näyttää nyt iholla siltä miltä sen kuuluukin näyttää, joka on tuonut monena kiireisenä aamuna ison helpotuksen huokauksen.

Swiss Clinic haluaa muistaa myös teitä lukijoita ja minulla onkin ilo antaa teille 20%:n alennuskoodi heidän verkkokauppaansa. Jos sieltä ruudun toiselta puolelta siis löytyy muitakin iho-ongelmaisia, niin koodi SWISSCLINICRYI antaa teille mukavan alennuksen vaikkapa tästä edellä mainitusta skin rollerista.


* HUOM! Tuote on saatu testattavaksi Swiss Cliniciltä Instagram- näkyvyyttä vastaan, mutta halusin itse tehdä aiheesta vielä blogipostauksenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti