torstai 29. maaliskuuta 2018

IHANASTA NEW YORKISTA

Olin pari viikkoa sitten jälleen työmatkalla New Yorkissa, eikä kevät ole vielä valitettavasti saapunut sinnekään - ainakaan mitä ensimmäiseen iltaamme tulee. Päästessämme perille kaupungissa oli nimittäin aivan jäätävä lumimyrsky. Sekään ei kuitenkaan saanut meitä pysymään hotellihuoneissamme vaan päätimme työkaverini kanssa lähteä pienelle iltakävelylle - tuli taivaalta sitten ihan mitä tahansa. Muut eivät ilmeisesti olleet samaa mieltä kanssamme, sillä kaduilla ei ollut meidän lisäksemme suunnilleen ketään muita kuin poliiseja sekä palomiehiä. Talsittuamme hetken aikaa myrskyn keskellä myös me päätimme luovuttaa sen illan osalta. Siispä pikaiset Sephora- ostokset lähimmässä ostoskeskuksessa sekä pientä iltapalaa Whole Foodsista ja äkkiä hotellihuoneeseen peiton alle!


The Oculus.
Vaikka aamu sarasti aurinkoisena ja kirkkaana, edellispäivän myrskykeli oli vielä vahvana mielessä - etenkin, kun litimärät nilkkurini eivät olleetkaan kuivuneet yön aikana. Ei siinä sitten auttanut kuin ottaa hiustenkuivaaja kauniiseen käteen ja kuivata kengät sen avustuksella. (Tämä ei kuulemani mukaan ole paras tapa kohdella nahkakenkiä, mutta hätä ei siinä kohtaa lukenut lakia.)

Aamulla hoidin alta muutamat pakolliset shoppailut tulevaa kotia varten Century 21:ssä, jonka jälkeen lähdimme kollegani kanssa kävelemään Sohoon. Vaikka New Yorkia olikin ihana fiilistellä päiväkävelyn merkeissä, oli siinä myös omat haasteensa - etenkin kun kumpikaan meistä ei varsinaisesti ollut mikään Minna Kauppi. Emme siis päässeet aivan sitä suorinta reittiä perille, mutta pääsimme kuitenkin!Reippailun ja parin eksymisen jälkeen haimme pientä lisäenergiaa paljon hypetetystä Cha Cha Matchasta, joka olikin kieltämättä todella söpö kahvila. Itse en kuitenkaan rehellisesti sanottuna aina ymmärrä kaikkien terveysvillityksien päälle ja sama koskee myös matchaa. Paikan täytetty croisantti oli ihan mielettömän hyvä, mutta Matcha Chai Latte ei päässyt jatkoon. Oli miten oli, kahvila on käymisen arvoinen jo ihan vaikka ulkonäkönsäkin takia!


Cha Cha Matchan jälkeen ehdimme käymään vielä lounaalla The Butcher´s Daughter´ssa, josta teen postauksen vielä erikseen. Sen jälkeen olikin aika palata takaisin hotellille ja vaihtaa virkapuku ylle paluumatkaa varten. Olipa taas jälleen kerran ihan mielettömän ihana Nykin reissu, vaikka siitä toipuminen aina ottaakin oman aikansa. Seuraavaa odotellessa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti