sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

KAPKAUPUNGIN PROS & CONS

+ Jos jollekin jäi vielä epäselväksi, Kapkaupungissa on aivan mieletön ruoka- ja ravintolatarjonta! Mitä ruokapaikkoihin siis tulee, viikko oli ihan liian lyhyt aika kokeilemaan kaikki himoitsemamme ravintolat.

+ Hintataso oli näin suomalaisen silmin edullinen - puhuttiin sitten ruoasta, juomasta tai vaikka takseista. Myös hotellimme spa oli todella huokea, joten kävin testaamassa sekä puhdistavan kasvohoidon että manikyyrin.

+ Kapkaupunki tuntuu sellaiselta kohteelta, johon voisi mielellään matkustaa uudestaankin! Esimerkiksi haiden kanssa uiskentelu jäi nyt seuraavaan kertaan (toisin sanoen mieheni ei vielä tällä erää saanut suostuteltua minua siihen).

+ Minulle tuli isona yllätyksenä kaupungin trendikkyys; makeiden ravintoloiden lisäksi Kapkaupunki oli pullollaan ihania putiikkeja sekä mielenkiintoisia tapahtumia (esimerkiksi The Neighbourgoods Market).

+ Sää oli ainakin helmikuussa oikein hyvä - ilma oli mukavan lämmin, mutta ei sellainen ahdistavan kuuma.

Camps Bay Beach.
Waterfront.
 - Kapkaupungissa saa olla hieman normaalimpaa tarkempana siitä millä alueilla liikkuu - slummeihin ei ole tässä kaupungissa mitään asiaa. (Slummikierrokset ovat ehkä asia erikseen, mutta nekin jäivät nyt seuraavaan kertaan.)

- Kerjäläisiä sekä kodittomia on todella paljon ja osa heistä vaikutti aika arvaamattomilta. Etenkin vuokra-automme ikkunoihin kolkuttelu punaisissa valoissa tuntui välillä hiukan ahdistavalta.

- Narkit saattoivat tykittää suoraan suoneen keskellä kävelykatua - ja vielä aivan keskellä kirkasta päivää. Ja nyt ei puhuta edes mistään "huonosta alueesta".

- Vaikka hotellimme sijaitsikin trendikkäällä sekä turvallisella alueella, ei siellä silti tehnyt hirveästi mieli liikkua iltaisin. Tämä taisikin olla ainoa matkakohde ikinä, kun olen jättänyt osan tavaroistani suosiolla hotellin tallelokeroon.

Näkymiä Pöytävuorelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti