lauantai 31. maaliskuuta 2018

THE BUTCHER´S DAUGHTERISTA

Jottei edellinen postaus Nykistä olisi venynyt kilometrin pituiseksi, päätin tehdä The Butcher´s Daughterista vielä ihan oman postauksensa. Tämä ravintola tuntuu olevan Cha Cha Matchan rinnalla yksi niistä paikoista, jotka pyörivät tällä hetkellä kaikkien New Yorkiin matkustavien Insta-feedeissä. Enkä minä kyllä ihmettelekään, sillä ravintola on todella söpö sekä viihtyisä!
Palvelu sen sijaan ei ollut sieltä nopeimmasta päästä, sillä odottelimme avokadoleipiämme reilun tunnin. Luulisi, ettei leivän paahtamisessa menisi ihan niin kauaa (etenkin kun ravintolassa ei ollut meidän lisäksemme mitenkään erityisen paljon ihmisiä), mutta kyllä siinä vain meni. Vielä suurempi pettymys oli kuitenkin se parin kyselyn jälkeen saapunut annos, joka ei maistunut oikein miltään. Meille ei siis valitettavasti jäänyt ravintolasta kovin hyvää kokemusta - etenkin, kun odotukset olivat kaiken hypetyksen jälkeen todella korkealla. Eli söpöstä ulkonäöstä huolimatta ei jatkoon.


2 kommenttia:

  1. Aika samanlainen oli oma kokemus nelisen vuotta sitten. Paikka oli jo silloin jotenkin hip ja pop, enkä ihan ymmärtänyt miksi. Nimi on kyllä loistava vegepaikalle, keltaisuus on aina ihanaa, eikä ruokakaan pahaa ollut, mutta silti. Melko hinnakastakin oli, jopa New York -skaalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu unohdin kaiken muun ”hyvän” lisäksi mainita ne mukavan korkeat hinnatkin! :D Kaiken kaikkiaan siis ihan yliarvostettu paikka.

      Poista