perjantai 5. heinäkuuta 2019

SISUSTUSONGELMIA

Meidän sisustuksemme junnaa nyt pahasti paikoillaan kahdesta eri syystä: joko en ole vielä keksinyt miellyttäviä ratkaisuja tai sitten niihin tarvittavia huonekaluja tai muita tarvikkeita ei yksinkertaisesti ole olemassakaan. Minulla on mieheni mukaan maailmankaikkeuden huonoimmat hermot, joten tämä junnaaminen sekä odottelu tekee minut aivan hulluksi. Olen muun muassa etsinyt jo ikuisuuden vaatehuoneessamme sijaitsevan nojatuolin kaveriksi pientä sivupöytää sekä mustaa kiskovalaisinta - eikä niitä "oikeanlaisia" löydy mistään. Niinpä olenkin jo vähän luovuttanut ja jäänyt odottelemaan josko etsimäni jossain vaiheessa vain tupsahtaisivat nenäni eteen. No, eivät ole tupsahdelleet.



Toinen erityisen hankala kohta on portaiden alla oleva tila. Minulla ei ole edes minkäänlaista ajatuksen alkua, mitä minä sinne keksisin. Toisaalta Mummini vanha kapioarkku sopii sinne aika kivasti, mutta haluaisin tilasta ehkä jollakin tavalla "hyödyllisen" (jos kukaan ymmärtää mitä tarkoitan).

Myös portaiden kohdalla oleville seinille pitäisi keksiä jotakin, sillä tuolle isolle seinäpinnalle suunnittelemani tiiliseinäprojekti ei ole myöskään edennyt hitusen vertaa. Haluaisin seinän olevan erittäin vaaleaa sekä kuluneen näköistä punatiililaattaa, mutta sellaistakaan ei taida löytyä koko maailmasta. (Hakusessa jotakin tämän tyylistä.) Koti tuntuu siis edelleenkin hieman kolkolta sekä kliiniseltä, sillä myös mattoprojekti (verhoista nyt puhumattakaan) on edelleen todella vaiheessa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti