sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

VIIKON PROS & CONS

+ Viikon ehdottomasti isoin plussa menee pienelle kummitytöllemme, joka vihdoin ja viimein päätti putkahtaa maailmaan! Pääsemme huomenna näkemään hänet ensimmäistä kertaa livenä, enkä malttaisi enää millään odottaa! Suloisia vauvakuvia on siis luvassa hyvin piakkoin...

+ Pääsin tällä viikolla käymään työmatkalla New Yorkissa ja ehkä ensimmäistä kertaa ikinä ylitin itseni aivan totaalisesti. Päätin siis keskittyä shoppailun sijasta kaupungin fiilistelyyn Greenwichin sekä Sohon alueilla, jotka kuuluvat ehdottomiin New York- suosikkeihini. Eli uskokaa tai älkää, mutta minä taisin kerrankin jäädä Nykin reissusta taloudellisesti plussan puolelle!

+ Netflixiin on vihdoinkin tullut Stranger Things- sarjan kolmas kausi ja lempparihahmoni Dustin on hauskempi kuin koskaan! Tuo sarja on oikeasti ihan kaikkea muuta kuin mitä minä yleensä katson, mutta jostain ihmeen syystä jäin koukkuun tuohon outoon scifi- hömppään.



 - Meidän talomme maalaus piti olla valmis toukokuun puolivälissä, mutta koko homma on edelleen todella vaiheessa. Mikä siinä onkin, että kaikki rakennusprojektiin sekä uuteen kotiimme liittyvä on lähes poikkeuksetta mennyt vituralleen?

- Juti on ollut tällä viikolla todella ärsyttävä ja kiukutellut kuin mikäkin uhmaikäinen lapsi. Erityisesti neljän tunnin junamatka Kuopioon oli tälle dog mamalle todellinen hermojen testaus, sillä Jutsku ei meinannut istua aloillaan sitten millään. Ilmeisesti myös koirilla on siis välillä huonoja päiviä - tai tässä tapauksessa viikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti