tiistai 30. heinäkuuta 2019

IHANAIHANA NEW YORK

Kävin parisen viikkoa sitten jälleen työmatkalla New Yorkissa ja sillä kertaa päätin lähteä palloilemaan Greenwich Villageen sekä Sohoon. Nuo alueet ovat mielestäni sitä söpöintä New Yorkia, joten siellä minäkin ehdottomasti asuisin newyorkilaisena. Kaikkien suloisten rakennusten, pikkuputiikkien sekä kahviloiden lisäksi noilta alueilta löytyy muun muassa Carrie Bradshawn asuinrakennus (66 Perry St) sekä se Frendeistä tuttu talo, jossa Rachel, Monica, Joey sekä Chandler asuivat (90 Bedford St).

Sohossa käydessäni minun on aina pakko piipahtaa Sinkkuelämästä tutuksi tulleessa Magnolia Bakeryssä, sillä heidän suklaakuppikakkunsa ovat aivan taivaallisia! Leipomo sijaitsee muuten aivan kivenheiton päässä Carrien asunnosta, joten nuo kohteet ovat ehdoton must kaikille Sinkkuelämää- faneille.







Ja toisin kun moni luulee, Frendeistä tuttua kahvilaa, Central Perkiä, ei valitettavasti ole olemassakaan. Rakennuksen alakerrasta löytyy kylläkin ravintola, mutta se on nimeltään Little Owl. Olen joka tapauksessa kuullut ravintolasta paljon kehuja, joten pitää ehdottomasti käydä testaamassa heidän ruokalistansa as soon as possible!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti