sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

VIIKON PROS & CONS

+ Iso plussa menee tietenkin Pariisille, joka oli juuri niin kaunis kuin muistinkin! Ja vaikka paikallisia aina tylytetäänkin epäkohteliaiksi, me saimme joka paikassa todella hyvää ja ystävällistä palvelua.

+ Plussan saavat myös uudet Hermesin sandaalini, jotka ovat tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi vielä todella hyvät jalassakin! Rakastuin kenkiin nähdessäni ne Alexan yllä yhteisen ystävämme häissä ja se oli sitten siinä. Sandaalit olivat koko Pariisin reissun ainoa ostokseni, mutta tässä tapauksessa laatu korvaa ehdottomasti määrän!

+ Pidimme lauantaina mieheni kanssa pitkästä aikaa treffi-illan ja päätimme mennä syömään Kungfu Kitcheniin. Valitsimme ravintolan aika randomilla, mutta siitä tuli heti ensimmäisestä alkupalasta lähtien minun uusi lempiravintolani! Ruoka oli siis aivan mieletöntä!



- Mieheni on raatanut koko loman terassimme parissa ja nyt hän on saanut nikkaroitua meille terassin lisäksi jo muutaman aidanpätkänkin! Tosin aivan järjettömästä rempparusketuksestaan huolimatta hänenkin oli jo pakko myöntää, ettei se "tee itse ja säästä" ollutkaan paras mahdollinen idea...

- Vaikka kesä onkin ihanaa aikaa, sen mukanaan tuomat ampiaiset eivät ole. En tiedä kuvittelenko vain, vai ovatko ne nyt viime aikoina olleet vielä ihan erityisen ärhäköinä? Onkin siis jo varmaan sanomattakin selvää, että meinaan tulla niiden kanssa aivan hulluksi.

- Tämä kuumuus ei sinänsä häiritse minua, kunhan yöllä vain olisi viileämpi nukkua. Siirsimmekin jo vuodevaatteemme vierashuoneeseen, sillä se on kotimme ehdottomasti viilein huone.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti